مقاله تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مکمل عصاره چای سبز بر غلظت سرمی هموسیستئین و ox-LDL پس از فعالیت ورزشی مقاومتی در مردان تمرین نکرده :

تعداد صفحات :۲۲

هدف: در این پژوهش تاثیر مصرف عصاره چای سبز بر غلظت هموسیستئین (Hcy) و لیپو پروتئین با چگالی پائین اکسید شده (ox-LDL) متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی حاد در مردان تمرین نکرده مورد بررسی قرار گرفت.
روش‌شناسی: بدین منظور ۸ مرد غیرفعال (سن ۱۱/۳±12/36 سال؛ BMI 11/2±59/22 کیلوگرم بر مترمربع) به صورت تصادفی انتخاب و در یک طرح مطالعه تصادفی، دو سوکور، کنترل شده با دارونما و متقاطع به مدت ۲ هفته به مصرف عصاره چای سبز (۲ کپسول ۵۰۰ میلی‌گرمی در روز) و دارونما (۲ کپسول۵۰۰ میلی‌گرمی در روز مالتودکسترین) پرداختند و پس از این دوره در فعالیت مقاومتی که شامل سه ست با شدت ۷۵% یک تکرار بیشینه (۱RM) و ۲ دقیقه استراحت بین ست­ها و حرکات بود، شرکت کردند. نمونه­های خون در قبل و بلافاصله بعد از فعالیت مقاومتی از ورید بازویی جهت تعیین غلظت سرمی Hcy و ox-LDL گرفته شد.
یافته‌ها: نتایج تحلیل واریانس با اندازه­گیری مکرر در رابطه با غلظت ox-LDL حاکی از وجود تفاوت معنی­دار در زمان اندازه­گیری و بین شرایط مصرف عصاره چای سبز و دارونما بود (۰۵/0p<) که برای بررسی بیشتر از آزمون تعقیبی بونفرونی استفاده گردید که حاکی از کاهش معنی­دار غلظت ox-LDL در بلافاصه پس از فعالیت مقاومتی در شرایط مصرف چای سبز نسبت به دارونما بود (۰۳۹/۰=p) و همچنین افزایش معنی­دار در غلظت ox-LDLدر پس­آزمون نسبت به پیش­آزمون در شرایط دارونما مشاهده گردید (۰۰۱/۰=p). در ارتباط با غلظت سرمی Hcy یافته­ها حاکی از افزایش معنی­دار این شاخص در پس­آزمون نسبت به پیش­آزمون تنها در شرایط مصرف دارونما بود (۰۱۶/۰=p).
نتیجه‌گیری: به طور کلی یافته­ها حاکی از اثر سودمند ۲ هفته مصرف عصاره چای سبز در جلوگیری از افزایش معنی­دار غلظت سرمی ox-LDL پس از فعالیت مقاومتی حاد می­باشد که به عنوان یکی از فاکتورهای کلیدی در ایجاد آتروسکلروز شناخته شده است. با این وجود، مصرف عصاره چای سبز تاثیر معنی­داری بر غلظت Hcy سرمی پس از فعالیت مقاومتی حاد نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.