مقاله تاثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss) :
تعداد صفحات :۲۲
در این تحقیق اثرات باسیلوسهای پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهیان قزلآلا (Oncorhynchus mykiss)، با به کارگیری محصول تجاری پروتکسین آکواتک شامل مخلوط پنج گونه از باسیلوسهای پروبیوتیکی (Basilus licheniformis ،B. subtilis، B. polymyxa، B. laterosporusو (B. circulans از طریق مکمل سازی جیره به مدت ۶۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. نوزادهای ماهی قزل آلا با وزن متوسط ۳۲ ± 463 میلی گرم تهیه شده و جیره آنها با مخلوط پنج باسیلوس ذکر شده، در غلظتهای ۱۰۶ × 1 (تیمار ۱D)، ۱۰۷ × 1 (تیمار ۲D) و ۱۰۸ × 1 (تیمار ۳D) در هر ۱۰۰ گرم غذا مکمل سازی شد و اثر تیمارهای پروبیوتیکی با تیمار شاهد که دارای جیره فاقد پروبیوتیک بود مقایسه شد. تغذیه از ۵ تا ۸% وزن بدن متغیر بود. تیمار ۲D بطور معنیدار رشد بهتری را با ضریب تبدیل غذایی کمتر نسبت به گروه شاهد و تیمار ۱D نشان داد. نتایج نشان داد که در تیمارهای آزمایشی، پروبیوتیکها روی نسبت کارایی پروتئین، نسبت کارایی چربی و ارزش تولید پروتئین در مقایسه با تیمار شاهد، تاثیرات مثبت و معنی داری داشتند (۰۵/0P<). سطوح ماده خشک لاشه، پروتئین خام و چربی خام لاشه نیز در تیمار ۲D به طور معنی دار افزایش یافت (۰۵/0P<). نتایج این مطالعه نشان داد که پروبیوتیکهای باسیلی باعث افزایش کارآیی تغذیه و بهبود کیفیت لاشه نوزاد قزلآلا میشوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.