مقاله ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila :
تعداد صفحات :۱۸
هدف از این مطالعه تعیین خواص ضدباکتریایی موجود در عصارههای الکلی و اتری (دیاتیلاتر و متانولی) جلبکScenedesmus dimorphusعلیه باکتری گرم مثبت Micrococcus luteusو باکتری گرم منفیAeromonas hydrophila بود. این جلبک به صورت خالص کشت داده شده و پس از تأمین حجم مناسب جلبک، عصارههای دیاتیلاتر و متانولی آن با استفاده از روش انتشار در آگار استخراج گردید. ارزیابی خاصیت ضدباکتریایی با استفاده از روش چاهک انجام شد. در این مطالعه از دو تیمار دیاتیل اتر و متانول با سه تکرار استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان داد که عصاره متانولی جلبک S. dimorphus (50، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم در لیتر) دارای خاصیت مهارکنندگی علیه باکتریهای M. luteus وA. hydrophila با هاله عدم رشد به ترتیب در دامنه ۱۱-۱۳ و ۱۳-۲۱ میلیمتر بود. در مورد عصاره دیاتیل اتر (۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم در لیتر) نیز هاله عدم رشد در دامنه ۷/۲۳-۹ و ۳/۶-۶/۲۱ میلیمتر مشاهده شد. برای شناسایی ترکیبات موجود در عصارهها گاز- کروماتوگرافی عصارههای متانولی و دیاتیلاتری انجام شد و نتایج نشان داد که بیشترین ترکیبات در عصارههای متانولی و دیاتیلاتری، هیدروکربنها و استرها با غلظت مؤثر ۲۰۰ بودند. عصاره اتری بر باکتری گرم مثبت و عصاره متانولی بر باکتری گرم منفی بیشترین تأثیر را داشت. این نتایج حضور ترکیبات ضد باکتریایی را علیه این دو گونه باکتری در جلبک S. dimorphus نشان میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.