مقاله اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus) :

تعداد صفحات :۱۸

با توجه به اثرات رنگدانه جیره بر رشد و بازار­پسندی ماهی، این مطالعه با هدف تعیین اثر سطوح مختلف رنگدانه کلم قرمز بر عملکرد رشد و رنگ ماهی سوروم (Heros severus) انجام پذیرفت. در این آزمایش چهار سطح از پودر کلم قرمز شامل مقادیر صفر، ۲، ۴ و ۶% در جیره غذایی ماهی سوروم در نظر گرفته شد. این آزمایش به مدت ۸ هفته انجام شد. تعداد ۱۲۰ عدد ماهی با میانگین وزنی ۴/۱ ± 73/9 گرم به­طور کاملاً تصادفی بین ۱۲ مخزن توزیع شدند. در پایان آزمایش تغییر رنگ پوست ماهیان با کمک مدل Lab (نرم افزارAdobe photoshop ) و با سنجش پارامترهای L*، a* و b* مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد ماهیانی که با جیره غذایی ۴ و ۶% پودر کلم قرمز تغذیه شدند، تغییر رنگ محسوسی نشان دادند و از لحاظ آماری اختلاف معنی­داری با دیگر تیمار­ها داشتند (۰۵/۰>P). سطوح ۴% پودر کلم قرمز علاوه بر تغییر رنگ مطلوب، سبب افزایش شاخص­های رشد مانند درصد افزایش وزن بدن (۳/۷ ± 51/57%)، درصد بازده غذایی (۸/۱۶ ± 88%)، نرخ رشد ویژه (۰۱/۰ ± 70/0 درصد در هر روز) و درصد بقا (۱۰۰%) ماهی سوروم شد. این مطالعه نشان می­دهد که کاربرد رنگدانه کلم قرمز در سطوح ۴% موجب افزایش شاخـص­های رشد ماهی سوروم شده است و برای افزایش بازار­پسنـدی به تولید­کنندگان ماهیان زینتی توصیه می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.