مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن :
تعداد صفحات :۱۷
این آزمایش با استفاده از ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفیبا ۶ تیمار، ۴تکرار و ۱۰ قطعهپرنده در هر تکرارانجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱، ۲- جیرههای فاقد عصاره آویشن با و بدون چربی در کل دوره، ۳، ۴- جیره حاوی ۵/۰ درصد عصاره آویشن با و بدون چربی در کل دوره و ۵، ۶- جیره حاوی ۵/۰ درصد عصاره آویشن با و بدون چربی در دو هفته آخر، بودند. شاخصهای عملکردی جوجهها (افزایش وزن، مصرف و ضریب تبدیل خوراک) بهصورت هفتگی اندازهگیری و دورهای مقایسه شدند. تعیین جمعیت میکروبی و محتوای کلسترول گوشت روی ۲ جوجه از هر تکرار در سن ۴۲ روزگی انجام شد. جیرههای حاوی چربی، افزایش وزن و خوراک مصرفی روزانه بیشتر و ضریب تبدیل خوراک کمتری در مقایسه با جیرههای بدون چربی داشتند (۰۵/۰>P). استفاده از عصاره آویشن شیرازی اثر معنیداری بر عملکرد جوجههای گوشتی نداشت (۰۵/۰<P)، ولی استفاده از آن منجر به کاهش معنیدار کلسترول بافت ران (۷۶/۸۳ در مقابل ۶۴/۸۵ میلیگرم در ۱۰۰ گرم) در مقایسه با گروه شاهد شد (۰۵/0P<). کمترین (log10 CFU/g 39/6) و بیشترین (log10 CFU/g 2/7) شمار کلونیهای اشریشیاکلی و لاکتوباسیلوس در تیمارهای حاوی آویشن با چربی درکل دوره مشاهده شد (۰۵/0P<). عصاره آویشن شیرازی اثر معنیداری روی وزن نسبی اجزاء لاشه و اندامهای گوارشی نداشت (۰۵/0P>). بطور کلی در این آزمایش استفاده از عصاره آویشن شیرازی به مدت ۴۲ روز در جیره جوجههای گوشتی منجر به کاهش کلسترول عضله ران در طی ذخیرهسازی و بهبود جمیعت میکروبی روده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.