مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن :

تعداد صفحات :۱۷

این آزمایش با استفاده از ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفیبا ۶ تیمار، ۴تکرار و ۱۰ قطعهپرنده در هر تکرارانجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱، ۲- جیره­های فاقد عصاره آویشن با و بدون چربی در کل دوره، ۳، ۴- جیره حاوی ۵/۰ درصد عصاره آویشن با و بدون چربی در کل دوره و ۵، ۶- جیره حاوی ۵/۰ درصد عصاره آویشن با و بدون چربی در دو هفته آخر، بودند. شاخص­های عملکردی جوجه­ها (افزایش وزن، مصرف و ضریب تبدیل خوراک) به­صورت هفتگی اندازه­گیری و دوره­ای مقایسه شدند. تعیین جمعیت میکروبی و محتوای کلسترول گوشت روی ۲ جوجه از هر تکرار در سن ۴۲ روزگی انجام­ شد. جیره­های حاوی چربی، افزایش وزن و خوراک مصرفی روزانه بیشتر و ضریب تبدیل خوراک کمتری در مقایسه با جیره­های بدون چربی داشتند (۰۵/۰>P). استفاده از عصاره آویشن شیرازی اثر معنی­داری بر عملکرد جوجه­های گوشتی نداشت (۰۵/۰<P)، ولی استفاده از آن منجر به کاهش معنی­دار کلسترول بافت ران (۷۶/۸۳ در مقابل ۶۴/۸۵ میلی­گرم در ۱۰۰ گرم) در مقایسه با گروه شاهد شد (۰۵/0P<). کمترین (log10 CFU/g 39/6) و بیشترین (log10 CFU/g 2/7) شمار کلونی­های اشریشیاکلی و لاکتو­باسیلوس در تیمارهای حاوی آویشن با چربی درکل دوره مشاهده شد (۰۵/0P<). عصاره آویشن شیرازی اثر معنی­داری روی وزن نسبی اجزاء لاشه و اندام­های گوارشی نداشت (۰۵/0P>). بطور کلی در این آزمایش استفاده از عصاره آویشن شیرازی به مدت ۴۲ روز در جیره جوجه­های گوشتی منجر به کاهش کلسترول عضله ران در طی ذخیره­سازی و بهبود جمیعت میکروبی روده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.