مقاله اثر ترکیب جیره و وزن شروع پروار بر رشد بدن و ترکیبات لاشه برههای نر نژاد مغانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر ترکیب جیره و وزن شروع پروار بر رشد بدن و ترکیبات لاشه برههای نر نژاد مغانی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر ترکیب جیره و وزن شروع پروار بر رشد بدن و ترکیبات لاشه برههای نر نژاد مغانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ترکیب جیره و وزن شروع پروار بر رشد بدن و ترکیبات لاشه برههای نر نژاد مغانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر ترکیب جیره و وزن شروع پروار بر رشد بدن و ترکیبات لاشه برههای نر نژاد مغانی :
تعداد صفحات :۱۶
این تحقیق جهت بررسی اثر جیره و وزن شروع پروار بر رشد بدن در مقاطع مختلف دوره پروار و ترکیبات لاشه برههای نر نژاد مغانی اجرا شد. بدین منظور ۳۶ راس بره نر مغانی در سه گروه وزنی (سبک، متوسط و سنگین وزن)، با دو نوع جیره (یونجه- کنسانتره به نسبت ۷۰ و ۳۰ (جیره ۱) و ۳۰ و ۷۰ (جیره ۲) تا کسب وزن زنده ۵۵ کیلوگرم پروار شدند. برای کنترل مقدار خوراک مصرفی روزانه و جمعآوری باقیمانده، برهها در قفسهای انفرادی مستقر شدند. جیر با کنستانتره بیشتر نسبت به جیر با علوفه بیشتر اثر مطلوبتری بر وزن بدن در تمام مراحل پرواری و نیز اضافه وزن روزانه داشت (۰۵/۰>P). تفاوت معنیداری بین اضافه وزن روزانه برههای سنگین وزن (۱۱۲ گرم) نسبت به برههای سبک وزن (۱۵۳ گرم) مشاهده شد (۰۵/۰>P). جیره مصرفی اثر معنیداری بر راندمان لاشه، وزن لاشه گرم، لاشه سرد، دنبه و وزن جگر (۰۵/۰>P) و نیز بر درصد نسبت وزن دنبه به لاشه داشت (۰۵/۰>P). همبستگی منفی بین وزن دنبه با اجزای مختلف لاشه بهویژه با قسمتهای با ارزش آن (ران، راسته، سینه و سردست) وجود داشت. بطورکلی مصرف مواد کنسانترهای بیشتر باعث افزایش ذخایر چربی دنبه شد. پروار برههای نر مغانی در وزن کم، با اضافه وزن روزانه بیشتر ولی در سنین بالاتر با ذخیره بیشتر چربی همراه بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.