مقاله اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

این آزمایش جهت بررسی اثر فیتاز میکروبی و پلی­اتیلن­گلیکول در جیره‌ حاوی سورگوم بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی انجام شد. از ۴۰۰ قطعه جوجه یک‌روزه سویه تجاری راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار و ۴ تکرار استفاده شد. تیمارها شامل جیره حاوی ذرت بدون افزودنی (شاهد)، جیره حاوی سورگوم بدون افزودنی یا مکمل شده با فیتاز (FTU/kg 500)، پلی­اتیلن­گلیکول (g/kg 1) و مخلوط آنها بودند که طی یک دوره ۴۲ روزه به پرندگان تغذیه شدند. نمونه‌برداری از محتویات گوارشی و لاشه به دنبال کشتار در روز ۲۴ صورت گرفت. مطابق نتایج، افزایش وزنِ مشابه جوجه‌ها در اثر سورگوم بدون افزودنی (۳/۲۴۱۰ گرم) با شاهد (۵/۲۴۴۲ گرم) و بهبود آن به وسیله مواد افزودنی مشاهده شد (۰۱/0P<). pH شیرابه سنگدان و خاکستر استخوان درشت‌نی جوجه‌های تغذیه شده با جیره حاوی سورگوم در اثر فیتاز یا پلی­اتیلن­گلیکول افزایش یافت (۰۵/0P<). میزان مالون‌دی‌آلدئید گوشت سینه و ران در اثر جیره حاوی سورگومِ بدون افزودنی (به ترتیب ۲۲/۰ و mg/kg 25/0) و فیتاز (به ترتیب ۲۸/۰ و mg/kg 33/0) در مقایسه با شاهد (به ترتیب ۳۴/۰ و mg/kg 40/0) کاهش یافت (۰۰۱/0P<). فیتاز نسبت به شاهد هزینه خوراک را کاهش (۱۵۳۴۰ در مقابل ۱۶۷۰۱ ریال) و سود ناخالص را افزایش (۲۰۶۱۰ در مقابل ۱۵۵۹۳ ریال) داد (۰۵/0P<). مطابق این یافته­ها، سورگوم به خوبی می­تواند جایگزین ذرت در جیره جوجه­های گوشتی شده و استفاده از فیتاز و یا پلی­اتیلن­گلیکول باعث بهبود اثرات تغذیه‌ای آن می­شود، اما برای حفظ ثبات اکسیداتیو گوشت و اقتصادی بودن پرورش استفاده از فیتاز بهتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.