مقاله تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز :

تعداد صفحات :۱۸

آزمایش حاضر به منظور تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری پسماند رستوران با روش‌های حیوان زنده، کیسه‌های نایلونی و تکنیک تولید گاز انجام شد. قابلیت هضم با روش حیوان زنده با استفاده از ۱۶ راس گوسفند نر هیبرید قزل- آرخار مرینوس با میانگین وزن ۵/۰±43 کیلوگرم انجام شد. جیره‌های آزمایشی شامل ۴ تیمار صفر، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد پسماند رستوران به همراه جیره پایه یونجه بودند. در روش آزمایشگاهی از دو راس گوسفند هیبرید قزل- آرخار مرینوس مجهز به کانولای شکمبه با میانگین وزن ۵/۱±40 کیلوگرم استفاده شد. ترکیبات شیمیایی پسماند رستوران شامل ماده خشک، چربی خام، پروتئین خام، الیاف خام، دیواره سلولی و دیواره سلولی بدون همی‌سلولز به ترتیب ۴/۳۳، ۱۴، ۱۵، ۸/۱، ۲/۱۵و ۸/۶ درصد تعیین شد. میانگین مقدار گاز تولیدی و انرژی قابل متابولیسم با استفاده از روش تولید گاز به میزان ۷/۸۷ میلی‌لیتر در گرم ماده خشک و ۲۷/۳ مگاکالری در کیلوگرم ماده خشک محاسبه شد. تجزیه‌پذیری ماده خشک و پروتئین خام پسماند رستوران در سرعت‌های عبور ۲، ۵ و ۸ درصد در ساعت به‌ترتیب ۲/۴۹، ۸/۴۴ و ۲/۴۱ درصد برای ماده خشک و ۱/۷۱، ۶/۶۴ و ۵/۵۹ درصد برای پروتئین خام تعیین شد. نتایج تحقیق بیانگر آن است که پسماند رستوران می‌تواند در جیره نشخوارکنندگان مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.