مقاله اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی :
تعداد صفحات :۱۷
اثر افزودن سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای خون و میکروفلور روده بلدرچینهای ژاپنی با استفاده از ۲۸۰ قطعه جوجه بلدرچین در قالب طرح کاملا تصادفی در ۵ تیمار و ۴ تکرار و ۱۴ قطعه جوجه در هر تکرار بررسی شد. تیمارها شامل صفر، ۵/۰، ۱، ۵/۱ و۲ میلیلیتر عصاره آبی سیر در یک لیتر آب آشامیدنی بودند. در روز ۴۲ آزمایش، از هر واحد آزمایشی دو قطعه بلدرچین به صورت تصادقی انتخاب و نمونهگیری از ایلئوم به منظور تعیین وضعیت میکروفلور صورت گرفت و سپس لاشه آنها تجزیه شد. در روز ۴۲ از ورید بال دو قطعه بلدرچین (یک نر و یک ماده) از هر قفس نمونه خون گرفته شد و پس از جدا کردن سرم، میزان تریگلیسیرید، کلسترول کل، HDL و LDL اندازهگیری شد. افزودن عصاره آبی سیر به آب آشامیدنی بلدرچین ژاپنی اثر معنیداری بر خوراک مصرفی، افزایش وزن، ضریب تبدیل خوراک، وزن نسبی اجزای لاشه و اندامهای داخلی نداشت. طول نسبی قسمتهای مختلف روده کوچک شامل دئودنوم، ژژنوم و ایلئوم و غلظت لیپیدهای سرم تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت (۰۵/۰<P). اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر بر جمعیت لاکتوباسیلوس و کلیفرم ناحیه ایلئوم روده معنیدار نبود (۰۵/۰<P). تعداد پرگنه (CFU/g) اشریشیاکلی بدست آمده از محتویات روده بلدرچینهایی که سطح ۲ میلیلیتر عصاره آبی سیر (۸۳/۵) دریافت کرده بودند کمتر از گروه شاهد (۹۵/۵) بود (۰۵/۰>P). به طور کلی میتوان گفت سطوح استفاده شده عصاره آبی سیر بر صفات مورد مطالعه بلدرچین ژاپنی موثر نبود اما سطح ۲ میلیلیتر عصاره باعث کاهش اشریشیاکلی روده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.