مقاله اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثر قارچ خوراکی و مرزه بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و پاسخ­های ایمنی هومورال از ۱۲۰ قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۶ تیمار آزمایشی، ۴ تکرار و ۵ قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. طول دوره پرورش پنج هفته بود. گروه­های آزمایشی شامل: شاهد (بدون افزودنی غذایی)، آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین (ppm 15)، قارچ خوراکی و گیاه مرزه، هرکدام در دو سطح (۱۰ و ۲۰ گرم بر کیلوگرم) بودند. شاخص‌های عملکرد به صورت هفتگی اندازه‌گیری و برای کل دوره گزارش شد. به منظور بررسی پاسخ ایمنی هومورال، ۲/۰ میلی‌لیتر سوسپانسیون گلبول قرمز گوسفند در ۲۸ روزگی تزریق و تعیین عیار پادتن تولید شده به روش هماگلوتیناسیون در ۳۵ روزگی انجام شد. همچنین واکسن نیوکاسل B1 در سن ۲۱ روزگی برای همه پرنده‌ها استفاده شد و دو هفته بعد تیتر آنتی‌بادی تعیین شد. جهت تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، دو گرم اکسید تیتانیوم در کیلوگرم خوراک به عنوان نشانگر خارجی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد وزن بدن در پایان دوره و افزایش وزن بدن تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰<P). مصرف ۱ درصد قارچ خوراکی و سطوح ۱ (۱/۶۶۱ گرم) و ۲ (۸/۵۸۹ گرم) درصد مرزه موجب افزایش مصرف خوراک در مقایسه با گروه شاهد شد (۰۵/0P<). قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰<P). مطابق نتایج این بررسی، مکمل سازی خوراک بلدرچین با سطوح ۱ و ۲ درصد قارچ خوراکی و مرزه، اثر مثبتی بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری خوراک نداشت، اما افزودن ۲ درصد قارچ خوراکی، موجب افزایش تولید پادتن علیه آنتی ژن گلبول قرمز گوسفند در مقایسه با گروه شاهد و آنتی بیوتیک شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.