مقاله بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق به منظور بررسی آثار اصلی و متقابل سطوح مختلف تعادل کاتیون-آنیون جیره و آنزیم فیتاز میکروبی بر عملکرد جوجه، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی، از ۱۲۰۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه تجارتی راس استفاده شد. آزمایش فاکتوریل ۳×4 با چهار سطح تعادل کاتیون- آنیون جیره (۲۰۰، ۲۲۵، ۲۵۰ و ۲۷۵ میلی­اکی­والان در کیلوگرم جیره) و سه سطح آنزیم فیتاز میکروبی در جیره (صفر، ۵۰۰ و ۷۵۰ واحد فیتازی در کیلوگرم جیره) استفاده شد. نتایج نشان داد آثار متقابل بین تعادل کاتیون- آنیون جیره و آنزیم فیتاز باعث تفاوت آماری معنی­دار (۰۵/۰> P) بر صفات عملکردی (خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، افزایش وزن، شاخص تولید و وزن بدن جوجه­های گوشتی در سن ۴۲ روزگی) شد. آثار متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی موجب عدم تفاوت معنی­دار (۰۵/۰ < P) بین تیمارها از نظر خصوصیات لاشه (وزن لاشه، ران­ها، سینه، پشت + گردن، کبد، قلب، طحال، سنگدان، بورس فابرسیوس و چربی حفره شکمی و هم­چنین وزن و طول قسمت­های مختلف روده باریک جوجه­های گوشتی) شد. آثار متقابل بین تعادل کاتیون- آنیون جیره و فیتاز میکروبی باعث تفاوت آماری معنی­دار (۰۵/۰ > P) از نظر سیستم ایمنی جوجه­های گوشتی در دو سن ۲۴ و ۳۴ روزگی شد. به طور کلی، نتایج حاصل از پژوهش حاضر نشان داد که تنوع پاسخ در عملکرد و سیستم ایمنی جوجه­های گوشتی به مکمل فیتاز در جیره تا حدی می­تواند تحت تأثیر تفاوت در سطوح تعادل کاتیون-آنیون جیره باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.