مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری :

تعداد صفحات :۱۸

به منظور ارزیابی تأثیر سیلو کردن و افزودن اوره بر ترکیب شیمیایی و تولید گاز بوته طالبی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند دو آزمایش انجام شد. در آزمایش اول بوته تازه طالبی با مقادیر ۵/۰ و ۱ درصد اوره، عمل­آوری و در کیسه نایلونی در شرایط اتاق سیلو شد. عمل­آوری بوته طالبی با اوره سطح پروتئین خام را نسبت به بوته طالبی سیلو شده بدون افزودنی افزایش داد (۰۵/0P<) و همچنین تولید گاز در ۹۶ ساعت، انرژی متابولیسمی و قابلیت هضم ماده آلی افزایش یافت (۰۵/0P<). در آزمایش دوم بوته­های طالبی بدون اوره و یا با ۵/۰درصد اوره سیلو گردید. تعداد ۱۵ رأس بره نر افشاری در قالب طرح کاملاً تصادفی به یکی از ۳ تیمار غذایی: جیره ۱) حاوی ۱۵ درصد جیره سیلاژ ذرت، جیره ۲) حاوی ۱۵ درصد جیره سیلاژ طالبی بدون اوره و جیره ۳) دارای ۱۵ درصد سیلاژ طالبی عمل­آوری شده با ۵/۰درصد اوره اختصاص داده شدند (بر اساس ماده خشک). استفاده از ۱۵ درصد سیلاژ بوته طالبی در جیره بره­ها اثر معنی‌داری بر مصرف خوراک، وزن بدن، اضافه وزن روزانه و pH شکمبه نداشت (۰۵/۰<P)، اما غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه در سیلوی حاوی اوره در مقایسه با گروه شاهد (۵/۱۳ در مقابل ۸/۱۰ میلی­گرم در دسی­لیتر) بالاتر بود (۰۱/0P<). در نتیجه گیاه طالبی سیلو شده عمل­آوری شده با اوره می­تواند در تغذیه نشخوارکنندگان کوچک و بره­های پرواری با هزینه پایین استفاده شود و این کاربرد می­تواند در مقایسه با سیلوی ذرت مزایای اقتصادی در پی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.