اثر محلول پاشی چای ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی چای ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی چای ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی چای ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی چای ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

نعناع فلفلی Mentha piperita L. یکی از مهمترین گیاهان متعلق به خانواده نعناعیان و جزء گیاهان دارویی ارزشمندی است که از آن در بسیاری از فارما کوپه های معتبر به عنوان دارو یاد شده وخواص درمانی آن مورد بررسی قرار گرفته است. تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف عصاره آبی (چای) ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی در قالب طرح کاملا تصادفی، به صورت گلدانی در سال زراعی ۹۵-۱۳۹۴ انجام گرفت. پنج تیمار شامل سه سطح عصاره آبی ورمی کمپوست (۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ درصد حجمی)، محلول پاشی با آب مقطر و بدون محلول پاشی در سه تکرار بود. نتایج این تحقیق دلالت بر آن داشت که کاربرد عصاره آبی ورمی کمپوست در مقادیر مختلف باعث ایجاد تفاوت معنی داری در صفات طول میان گره، ارتفاع گیاه، طول و عرض برگ، طول گل آذین، تعداد گل آذین و اجزای عملکرد شامل وزن تر ساقه، وزن تر تک بوته، وزن خشک ساقه و وزن خشک تک بوته در سطح احتمال یک درصد و تعداد برگ و اجزای عملکرد شامل وزن تر برگ، وزن خشک برگ و وزن خشک گل آذین در سطح احتمال پنج درصد گردید. بیشترین تعداد برگ و بیشترین تعداد گل آذین به ترتیب در تیمار عصاره آبی ورمی کمپوست ۵۰ و ۲۵ درصد حجمی حاصل شد. بیشترین مقدار افزایشی سایر صفات مورد ارزیابی تحت تاثیر تیمار عصاره آبی ورمی کمپوست ۱۰۰ درصد حجمی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.