مقاله اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین :

تعداد صفحات :۲۵

هدف از این پژوهش بررسی اثر دفعات خوراک­دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین بود. از ۲۴ رأس گاو شیرده هلشتاین شامل ۱۲ رأس گاو یک بار زایش کرده و ۱۲ رأس چند بار زایش کرده به ­ترتیب با میانگین وزنی ۵۸ ± 626 و ۲۵ ± 617 کیلوگرم و روزهای شیردهی ۴۴ ± 195 و ۳۹ ± 207 روز در یک آزمایش فاکتوریل ۲×2 در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی استفاده شد. فاکتورها عبارت بودند از روغن جیره در سطوح صفر و ۵/۲ درصد و دفعات خوراک دهی در سطوح یک و سه بار در روز. تیمارها از نظر ماده خشک مصرفی و تولید شیر تصحیح شده تفاوت معنی­داری نداشتند، ولی تولید شیر تصحیح نشده با سه بارخوراک­دهی بدون افزودن روغن کمتر از سایر تیمارها بود (۰۵/۰>P). در بین تیمارها از نظر رفتار جدا کردن اجزای جیره تفاوت معنی داری مشاهد نشد (۰۵/۰ < P). گاوهای یک بار زایش کرده بیشتر از گاوهای چند بار زایش کرده رفتار جدا کردن را نشان دادند (۰۵/۰ > P). افزودن روغن با یک­ بار خوراک­دهی باعث کاهش نوسانات pH شکمبه شد. غلظت پروپیونات شکمبه با یک بار خوراک­دهی بیشتر از سایر تیمارها بود (۰۵/۰ > P). در این پژوهش افزودن روغن باعث کاهش بی نظمی­های خوراک خوردن به ویژه با یک بار خوراک­دهی در روز شد (۰۵/۰ > P). اثرات مثبتی از افزودن روغن بر تولید شیر، رفتارهای خوراک خوردن و pH شکمبه به خصوص با یک ­بار خوراک­دهی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.