مقاله اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۲

هدف از انجام این آزمایش بررسی اثر سطوح مختلف مکمل اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی بود. به‌همین منظور، ۱۲۰ قطعه جوجه یک‌روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار، ۳ تکرار و ۱۰ مشاهده به‌مدت ۴۲ روز پرورش داده شد. تیمارهای غذایی شامل سطوح ۰، ۲۵/۰، ۵۰/۰ و ۱ درصد اسید بنزوئیک بود. صفات عملکردی مورد نظر شامل متوسط افزایش وزن، متوسط مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی بودند. افزودن اسید بنزوئیک به جیره غذایی موجب کاهش معنی‌دار (۰۵/0P<) مصرف خوراک جوجه‌های گوشتی شد، به طوری ‌که بیشترین میزان مصرف خوراک در تیمار شاهد مشاهده شد. از لحاظ متوسط افزایش وزن بدن بین تیمار شاهد و تیمار‌های ۲۵/۰ و ۵/۰ درصد اسید بنزوئیک تفاوت معنی‌داری (۰۵/۰<P) مشاهده نشد. مکمل نمودن سطح ۱ درصد اسید بنزوئیک در جیره غذایی موجب کاهش معنی‌دار (۰۵/0P<) افزایش وزن بدن شد. استفاده از سطح ۵/۰ و ۲۵/۰ درصد اسید بنزوئیک در جیره جوجه‌های گوشتی موجب کاهش معنی‌دار (۰۵/0P<) ضریب تبدیل غذایی در مقایسه با گروه شاهد شد. همچنین افزودن اسید بنزوئیک به جیره موجب کاهش معنی‌دار نسبت وزن سینه به وزن لاشه در تیمار ۵/۰ درصد شد (۰۵/0P<)، اما نسبت وزن ران به وزن لاشه به‌طور معنی‌داری (۰۵/0P<) در تیمار حاوی ۵/۰ درصد اسید بنزوئیک نسبت به گروه شاهد افزایش داشت. با توجه به نتایج، می‌توان دریافت که استفاده از مکمل اسید بنزوئیک در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی تا سطح ۵/۰ درصد امکان‌پذیر بوده، بدون اینکه اثرات نامطلوبی بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.