مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار :
تعداد صفحات :۱۷
به منظور بررسی تاثیر اندازه ذرات خوراک در جیرههای آردی و پلت، تعداد ۴۸۰ قطعه مرغ تخمگذار سویه هایلاین W-36 در سن ۲۷ هفتگی انتخاب و در یک آزمایش فاکتوریل ۳×2 شامل عامل شکل فیزیکی (آردی و پلت) و اندازه ذرات دانه ذرت (آسیاب شده با اندازههای ریز، متوسط و درشت) مورد استفاده قرار گرفتند. فراسنجههای عملکردی طی ۹ هفته آزمایش رکوردبرداری و در هفته پایانی آزمایش صفات کیفی تخممرغ اندازهگیری شد. در بررسی اثرات اصلی، استفاده از خوراک پلت نسبت به خوراک آردی موجب افزایش مصرف خوراک (بهترتیب ۹/۹۷ و g 5/93)، ضریب تبدیل خوراک (بهترتیب ۹۴/۱ و ۸۸/۱)، وزن تخممرغ (بهترتیب ۳/۵۸ و g 7/57)، افزایش وزن بدن (بهترتیب ۲/۷۳ و g 4/38)، واحدهاو (بهترتیب ۵/۸۱ و ۵/۷۷) و درصد زرده (بهترتیب ۹/۲۵، ۲/۲۵) و همچنین کاهش درصد سفیده تخممرغ (بهترتیب (۹/۶۳ و ۶/۶۴) شد(۰۵/۰ >P). اثر متقابل تیمارها بر خوراک مصرفی معنیدار بود (۰۰۱/۰>P). مصرف خوراک در تیمار جیره آردی با اندازه ذرات ریز (g 4/92) و متوسط (g 8/93) کمتر از تیمارهای جیره پلت بود (۰۵/۰>P). ضریب تبدیل خوراک تیمار جیره آردی با اندازه درشت (۸۵/۱) کمتر از تیمار جیره پلت با اندازه ریز (۹۹/۱) بود (۰۵/۰>P) و سایر تیمارها تفاوتی را نشان ندادند (۰۵/۰<P). اثرات اصلی و متقابل شکل فیزیکی و اندازه ذرات بر ابقا و دفع نیتروژن معنیدار نبود. در این آزمایش، استفاده از شکل پلت خوراک سبب افزایش ضریب تبدیل خوراک شد و با افزایش اندازه ذرات خوراک یک روند بهبود در صفات عملکردی مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.