مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار :

تعداد صفحات :۱۷

به ­منظور بررسی تاثیر اندازه ذرات خوراک در جیره­های آردی و پلت، تعداد ۴۸۰ قطعه مرغ تخم­گذار سویه­ هایلاین W-36 در سن ۲۷ هفتگی انتخاب و در یک آزمایش فاکتوریل ۳×2 شامل عامل شکل فیزیکی (آردی و پلت) و اندازه ذرات دانه ذرت (آسیاب شده با اندازه­های ریز، متوسط و درشت) مورد استفاده قرار گرفتند. فراسنجه­های عملکردی طی ۹ هفته آزمایش رکوردبرداری و در هفته پایانی آزمایش صفات کیفی تخم­مرغ اندازه­گیری شد. در بررسی اثرات اصلی، استفاده از خوراک پلت نسبت به خوراک آردی موجب افزایش مصرف خوراک (به­ترتیب ۹/۹۷ و g 5/93)، ضریب تبدیل خوراک (به­ترتیب ۹۴/۱ و ۸۸/۱)، وزن تخم­مرغ (به­ترتیب ۳/۵۸ و g 7/57)، افزایش وزن بدن (به­ترتیب ۲/۷۳ و g 4/38)، واحد­هاو (به­ترتیب ۵/۸۱ و ۵/۷۷) و درصد زرده (به­ترتیب ۹/۲۵، ۲/۲۵) و همچنین کاهش درصد سفیده تخم­مرغ (به­ترتیب (۹/۶۳ و ۶/۶۴) شد(۰۵/۰ >P). اثر متقابل تیمار­ها بر خوراک مصرفی معنی­دار بود (۰۰۱/۰>P). مصرف خوراک در تیمار جیره­ آردی با اندازه ذرات ریز (g 4/92) و متوسط (g 8/93) کمتر از تیمارهای جیره پلت بود (۰۵/۰>P). ضریب تبدیل خوراک تیمار جیره آردی با اندازه درشت (۸۵/۱) کمتر از تیمار جیره پلت با اندازه ریز (۹۹/۱) بود (۰۵/۰>P) و سایر تیمارها تفاوتی را نشان ندادند (۰۵/۰<P). اثرات اصلی و متقابل شکل فیزیکی و اندازه ذرات بر ابقا و دفع نیتروژن معنی­دار نبود. در این آزمایش، استفاده از شکل پلت خوراک سبب افزایش ضریب تبدیل خوراک شد و با افزایش اندازه ذرات خوراک یک روند بهبود در صفات عملکردی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.