مقاله اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۱۸
برای بررسی اثرات اسانس بادرنجبویه بر عملکرد و تلفات ناشی از آسیت، آزمایشی با ۶۰۰ قطعه جوجه یکروزه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی در ۴ تیمار، ۵ تکرار و ۳۰ قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار از ۰ تا ۴۹ روزگی انجام شد. تیمارها شامل شاهد (بدون اسانس) و سطوح ۵، ۱۰ و ۲۰ میلیلیتر اسانس بادرنجبویه در لیتر آب آشامیدنی بودند. در روز ۴۹ آزمایش، از هر تکرار چهار جوجه به طور تصادفی انتخاب و برای تعیین شاخص آسیتی استفاده شدند. فراسنجههای گلبول قرمز، هماتوکریت، هموگلوبین، شمارش گلبولهای سفید، فعالیت آنزیمهای کراتینکیناز (CK)، آلکالینفسفاتاز (ALP)، آسپارتاتترانسآمیناز(AST)، آلانینترانسآمیناز (ALT) و فراسنجههای مربوط به وضعیت اکسیداتیو پلاسما شامل مالوندیآلدئید (MDA)، وضعیت آنتیاکسیدانی کل پلاسما (TAS)، آنزیمهای سوپراکسیددیسموتاز (SOD)، گلوتاتیونپراکسیداز (GPX) و فراسنجههای گلوکز، پروتئین، تریگلیسیرید، کلسترول و لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد سطح ۵ میلیلیتر اسانس بادرنجبویه اثر معنیداری بر عملکرد رشد نداشت، اما سبب کاهش شاخص آسیتی (۲۴/۰) و درصد تلفات (۱۰%) شد. همچنین ۵ میلیلیتر بادرنجبویه سبب کاهش معنیدار کلسترول پلاسما شد (۵۶/۹۲ میلیگرم در دسیلیتر). فعالیت آنزیمهای AST، ALP و CK در پرندگان مصرفکننده ۵ میلیلیتر بادرنجبویه کاهش (به ترتیب ۲۵۴، ۶۷۵ و ۲۴۹۵ واحد در لیتر) و فعالیت آنزیمهای TAS و GPX افزایش یافت (به ترتیب ۹۷/۱ نانومول در میلیلیتر و ۲۸۷ واحد در گرم هموگلوبین). استفاده از تیمار ۵ میلیلیتر بادرنجبویه سبب کاهش MDA پلاسما در پرندگان شد (۰۲/۲ نانومول در میلیلیتر). بنابراین، استفاده از ۵ میلیلیتر اسانس بادرنجبویه در جهت کاهش تلفات آسیتی جوجههای گوشتی میتواند مفید باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.