مقاله مقایسه اثر عصاره پروتئینی استخراج شده از بذر سه گونه گیاهی روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز غدد بزاقی سن گندم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه اثر عصاره پروتئینی استخراج شده از بذر سه گونه گیاهی روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز غدد بزاقی سن گندم دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر عصاره پروتئینی استخراج شده از بذر سه گونه گیاهی روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز غدد بزاقی سن گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر عصاره پروتئینی استخراج شده از بذر سه گونه گیاهی روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز غدد بزاقی سن گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر عصاره پروتئینی استخراج شده از بذر سه گونه گیاهی روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز غدد بزاقی سن گندم :

تعداد صفحات :۱۸

سن معمولی گندم، (Eurygaster integriceps Puton (Hemiptera: Scutelleridae یکی از آفات مهم گندم و جو است که از دانه­ های آن­ ها تغذیه می­ کند، بنابراین این آفت در محیطی غنی از کربوهیدرات زندگی می­ کند و برای بقای خود، وابستگی بسیار زیادی به آنزیم­ های کربوهیدراز دارد. آنزیم­ آلفا-آمیلاز نقش مهمی در گوارش سن گندم بر عهده دارد. هدف از مطالعه­ ی حاضر، بررسی اثر عصاره­ ی پروتئینی دانه­ های گیاهان لوبیا، برنج و نخود، روی فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز می­ باشد. برای این منظور، عصاره­ های پروتئینی دانه­ های ذکر شده، با استفاده از کلرید سدیم ۱/۰ مولار استخراج شد. عصاره­ های استخراج­ شده در پنج غلظت ۱۲۵/۰، ۲۵/۰، ۵/۰ ، ۱ و ۲ میلی ­گرم پروتئین در میلی­ لیتر روی فعالیت آلفا-آمیلاز در شرایط In vitro آزمایش شدند. نتایج نشان داد که عصاره های لوبیا و نخود، روی فعالیت آلفا-آمیلاز مؤثر بوده و اثر آن­ ها وابسته به دز مصرفی می­ باشد؛ یعنی با افزایش دز، میزان مهار آنزیم آلفا-آمیلاز نیز افزایش می ­یابد. برای مثال در پایین ­ترین غلظت، عصاره­ های لوبیا و نخود به ترتیب باعث مهارآنزیم آلفا-آمیلاز به مقدار ۵ و ۲۰ درصد شدند در حالی ­که در بالاترین دز مصرفی (دو میلی­گرم پروتئین در میلی­لیتر)، عصاره­ های لوبیا و نخود به ترتیب باعث مهار آنزیم به میزان ۳۰ و ۴۰ درصد شدند. عصاره ی استخراج شده از دانه ­ی برنج، هیچ­گونه اثر معنی­ داری در مهار فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز از خود نشان نداد. این داده ­ها نشان دادند که عصاره­ ی پروتئینی دانه ­های نخود و لوبیا، پتانیسل خوبی برای مهار آنزیم آلفا-آمیلاز سن گندم دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.