مقاله کاربرد WebGIS در مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد WebGIS در مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد WebGIS در مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد WebGIS در مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد WebGIS در مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

با بررسی های بعمل آمده بیش از چهل مجموعه مخاطره طبیعی در سطح جهان تشخیص داده شده که هر گروه خود به چند زیر مجموعه تقسیم می شود . با توجه به ارزیابیهای بعمل آمده در سرزمین جمهوری اسلامی ایرانحداقل سی ویک مجموعه مخاطره طبیعی سابقه داشته و همواهر اکرار می گردد. باتوجه به این واقعیت هیچ نقطه ای از کشور و در هیچ زمانی مصونیت کامل از خطرات طبیعی وجود ندارد، کاهش خرات و مقابله و پیشگیری از وقوع آن، مدیریت یکپارچهمخاطرات طیبعی را ضروری می نماید.
سیستمهای اطلاعاتی جغرافیایی GIS در مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی می تواند حضوری پوا داشته باشد. اولین نقش GIS در مدیریت مخاطرات، ساماندهی صحیح اطلاعات می ابشد. کاربرد GIS با ایجاد ساختار پایدار برای داده هایی که در ماهیت، مقیاس، فرمت و موضوع آنها تفاوتهای اساسی وجود دارد، شروع می شود و باحفاظت، به هنگام سازی، انتشار و توسعه پایگاه اطلاعات ادامه می یابد و بعبارت یگر مدیریت یکپارچهمخاطرات طبیعی به کمک GIS شکل می گیرد و با کمک آن تداوم می یابد و توسعه آن در گرو پیشرفت GIS می باشد. با پیشرفتهای اخیر WebGIS امکان به اشتراک گذاردن داده های جغرافیایی از طریق طراحی و تالیف Metadata فراهم شده است و مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی توسعه می یابد.
این پژوهش در روی لایه های مربوط به این در مقیاس ۱:۲۵۰۰۰۰ اجرا شده است و در محیطهای Arc GIS بانک داده آن ایجاد گردیده است. سپس متادیتای آن با الگوی استاندارد ISO , FDGC طراحی شده و در محیط وب قرار گرفته است و به این نتایج رسیده استکه استاندارد ویژه ای برای طراحی متادیتای مدیریت امدادرسانی درکشور ضروری است کگه اولا با بانک داده جغرافیایی ملی کشور هماهنگ باشد، ثانیا بر مثناب اصول مخاطره شناسی شکل گرفته باشد. در این مقالهالگویی برای استانداردسای داده های جغرافیایی مخاطرات به منظور مدیریت یکپارچه طبیعی ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.