مقاله بررسی کشت مخلوط ذرت و خیار و تاثیرآن برکنترل علف‌های‌هرز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کشت مخلوط ذرت و خیار و تاثیرآن برکنترل علف‌های‌هرز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کشت مخلوط ذرت و خیار و تاثیرآن برکنترل علف‌های‌هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کشت مخلوط ذرت و خیار و تاثیرآن برکنترل علف‌های‌هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کشت مخلوط ذرت و خیار و تاثیرآن برکنترل علف‌های‌هرز :

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر کشت مخلوط ذرت و خیار بر علف‌های‌هرز، پروژه تحقیقاتی در سال ۱۳۹۲ در مزرعه کنترل شده در دانشگاه پیام نور مرکز مریوان (استان کردستان) انجام شد. تیمارهای اصلی پژوهش شامل دو تیمار (وجین و عدم وجین) و تیمارهای فرعی شامل ۶ تیمار ۱۰۰% ذرت، ۱۰۰% خیار، ۱۰۰% ذرت + ۱۰۰% خیار، %۵۰ خیار + ۱۰۰% ذرت، ۵۰% ذرت + ۱۰۰% خیار و ۵۰% ذرت + ۵۰% خیار بود. پس از آماده سازی زمین مطابق با الگوهای ترکیب‌های مختلف کشت، در زمان مناسب کاشت صورت گرفت. در تیمارهای وجین، علف‌های‌هرز به صورت مکانیکی از کرت‌های تعیین شده حذف شدند. در زمان برداشت ذرت و خیار نسبت برابری زمین(LER)، تشعشعات فعال فتوسنتزی (PAR) و زیست توده خشک آنها اندازه گیری شد. پس از برداشت ذرت فاکتورهای عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت اندازه‌گیری و محاسبه شد. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای مختلف ترکیب کاشت بر عملکرد دانه ذرت تاثیر معنی‌داری نداشت. تاثیر تیمارهای مختلف وجینی و ترکیب‌های مختلف کاشت بر LER ذرت و خیار معنی‌دار نبود. از طرفی تاثیر وجین و ترکیب‌های مختلف کشت بر وزن خشک علف‌های‌هرز معنی‌دار بود. بیشترین مقدار وزن خشک علف‌های‌هرز در تیمارهای ۱۰۰ درصد خیار و بدون وجین بدست آمد و کمترین وزن خشک علف‌های‌هرز مربوط به تیمار ۱۰۰ درصد خیار+ ۱۰۰ درصد ذرت و با وجین بود. به طور کلی کمترین میزان PAR مربوط به کشت خالص(ذرت)، و بیشترین میزان PAR مربوط به کشت مخلوط (ذرت و خیار) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.