مقاله کالوس زایی و باززایی ارقام گندم نان و جو از ریزنمونه های جنین بالغ


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کالوس زایی و باززایی ارقام گندم نان و جو از ریزنمونه های جنین بالغ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کالوس زایی و باززایی ارقام گندم نان و جو از ریزنمونه های جنین بالغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کالوس زایی و باززایی ارقام گندم نان و جو از ریزنمونه های جنین بالغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کالوس زایی و باززایی ارقام گندم نان و جو از ریزنمونه های جنین بالغ :

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق قابلیت کالوس‌زایی و باززایی چهار لاین گندم به نام‌های C-D-4, C-D-6, C-D-8, C-D-9 و سه رقم جو به نام-های (افضل، والفجر و کویر) از روی ریزنمونه‌های جنین بالغ مورد ارزیابی قرار گرفتند. برای کالوس‌زایی گندم از محیط کشت ML1G1 حاوی سه سطح از تنظیم کننده رشدی ۲, ۴-D و برای باززایی از محیط کشت ML1R3 حاوی سه سطح تنظیم کننده رشدی Kin و BAP استفاده شد. برای کالوس‌زایی جو از محیط کشت ML1G1 حاوی سه سطح تنظیم کننده رشد ۲, ۴-D و برای باززایی از محیط کشت ML1R3حاوی سطوح مختلف تنظیم کننده رشد BAPو Kin استفاده شد. ارزیابی کالوس‌زایی ارقام مختلف گندم، نشان داد که بیشترین میزان کالوس‌زایی مربوط به لاین C-D-9 (55/79%( و همچنین در سطوح مختلف تنظیم کننده رشد توفوردی بیشترین میزان کالوس‌زایی مربوط به سطح ۴/۲ میلی‌گرم در لیتر (۷۷/۵۸%) بود. ارزیابی باززایی ارقام گندم، نشان داد که بیشترین میزان باز‌زایی مربوط به لاین C-D-9 (66/20%( و همچنین در محیط‌های کشت متفاوت بیشترین میزان باز‌زایی مربوط به محیط کشت ۲ میلی‌گرم در لیتر Kin (22/27%) بود. نتایج ارزیابی کالوس‌زایی ارقام مختلف جو، نشان داد که بیشترین میزان کالوس‌زایی مربوط به رقم افضل (۳۳/۶۵%( و همچنین در سطوح مختلف تنظیم کننده رشد توفوردی بیشترین میزان کالوس‌زایی مربوط به سطح ۵/۳ میلی‌گرم در لیتر (۶۶/۵۰%) بود. بیشترین میزان باز-زایی مربوط به رقم افضل (۵۵/۱۳%( و همچنین در محیط‌های کشت متفاوت بیشترین میزان باز‌زایی مربوط به محیط کشت ۲ میلی‌گرم در لیتر BAP (20%) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.