مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف سیب درختی ضایعاتی بر ملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خون مرغهای تخمگذار تجاری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف سیب درختی ضایعاتی بر ملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خون مرغهای تخمگذار تجاری دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف سیب درختی ضایعاتی بر ملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خون مرغهای تخمگذار تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف سیب درختی ضایعاتی بر ملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خون مرغهای تخمگذار تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف سیب درختی ضایعاتی بر ملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای خون مرغهای تخمگذار تجاری :

تعداد صفحات :۲۷

این آزمایش با تعداد ۱۴۴قطعه مرغ تخمگذار سویههای لاین ( )W36از سن ۶۵تا ً ۷۶هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴تیمار و ۳تکرار (هر تکرار
دارای ۱۲قطعه مرغ) اجراء گردید. جیرههای آزمایشی عبارت بودند از: )۱تیمار شاهد بدون استفاده از سیب ضایعاتی، )۲جیر حاوی ۲/۵درصد سیب
ضایعاتی، )۳جیر حاوی ۵درصد سیب ضایعاتی و )۴جیر حاوی ۷/۵درصد سیب ضایعاتی. استفاده از سیب ضایعاتی در جیرههای غذایی مرغهای تخمگذار
اثرات معنیدار بر عملکرد و فراسنجههای خون مرغها داشت ( .)P>0/05بیشترین مقادیر وزن تخممرغ، وزن توده تخممرغ، بالاترین درصد تولید تخممرغ،
بهترین ضریب تبدیل خوراک و کمترین هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخممرغ تولیدی با استفاده از ۵درصد سیب ضایعاتی مشاهده گردید. استفاده از
۷/۵درصد سیب ضایعاتی باعث کاهش معنیدار مقدار خوراک مصرفی مرغها شد. ضایعات سیب در مقدار بیشتر از ۲/۵درصد به صورت معنیداری باعث
کاهش درصد پوسته، ضخامت پوسته، درصد زرده و واحد هاو شد. پایینترین سطح کلسترول خون با استفاده از ۲/۵درصد ضایعات سیب و بالاترین درصد
لنفوسیت با جیر حاوی ۵درصد ضایعات سیب به دست آمد. به طوری کلی مرغها بهترین عملکرد و بالاترین سطح لنفوسیت را با استفاده از ۵درصد ضایعات
سیب داشتند. هر چند استفاد بیشتر از ۲/۵درصد ضایعات سیب، اثرات منفی بر صفات کیفی تخممرغها داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.