مقاله بررسی توان آللوپاتیک ۷۰ رقم گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزای خودرو (Brassica napus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی توان آللوپاتیک ۷۰ رقم گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزای خودرو (Brassica napus) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی توان آللوپاتیک ۷۰ رقم گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزای خودرو (Brassica napus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توان آللوپاتیک ۷۰ رقم گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزای خودرو (Brassica napus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی توان آللوپاتیک ۷۰ رقم گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزای خودرو (Brassica napus) :
تعداد صفحات :۲۶
با توجه به هزینههای بالای ثبت علفکشهای جدید و آلودگی محیط زیست در اثر استفاده از علفکشها، استفاده از گیاهانی که خاصیت آللوپاتی دارند میتواند یکی از راهکارهای کاهش مصرف سموم باشد. بنابراین، هدف از این آزمایش بررسی توان آللوپاتیک ارقام گندم جهت شناسایی توان آنها در کنترل علفهایهرز بود. بدین منظورآزمایشی در سال زراعی ۹۵-۱۳۹۴ در مزرعه و آزمایشگاه تحقیقاتی پردیسابوریحان دانشگاه تهران اجرا شد. بذر ۷۰ رقم گندم در زمینی به مساحت ۶۰۰ مترمربع کشت گردید و در مرحلهی پنجهزنی نمونهها برای آزمون زیستسنجی برداشت شدند. برای ارزیابی تفکیک تاثیر آللوپاتیک عصاره گیاه گندم و پتانسیل اسمزی عصاره، محلولهایی با پتانسیل اسمزی یکسان با عصارهها ساخته شد. سپس در آزمایشی بهطور همزمان اثر عصاره و پتانسیل اسمزی بر جوانهزنی کلزا بررسی شد. به این ترتیب اثر آللوپاتیک عصاره از اثر اسمزی عصاره تفکیک شد. نتایج تفکیک اثر آللوپاتیک و پتانسیل اسمزی عصاره نشان داد که بازدارندگی جوانهزنی کلزا بیشتر به خاطر اثر مواد آللوپاتیک است نه اثر پتانسیل اسمزی عصاره (پلیاتیلنگلایکول).همچنین نتایج نشان داد که طی سالهای آزادسازی ارقام گندم از سال ۱۳۱۸ تا کنون به میزان جزئی خاصیت آللوپاتیک ارقام افزایش یافته است ولی این افزایش معنیدار نبود. این امر حاکی از عدم توجه اصلاحگران به خاصیت آللوپاتیک ارقام گندم طی برنامههای اصلاحی میباشد. با توجه به نتایج حاصل در بین ارقام گندم، ارقامی وجود دارد که دارای پتانسیل آللوپاتیک بالایی هستند و در برنامههای اصلاحی میتوان از آنها استفاده نمود و ارقامی تولید کرد که توانایی کننترل علفهایهرز را داشته باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.