مقاله نقش احساس تنهایی و انسجام خانوادگی در گرایش نوجوانان به استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه (مطالعه موردی: دانش‌آموزان دبیرستانی شهرستان محمودآباد)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله نقش احساس تنهایی و انسجام خانوادگی در گرایش نوجوانان به استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه (مطالعه موردی: دانش‌آموزان دبیرستانی شهرستان محمودآباد) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش احساس تنهایی و انسجام خانوادگی در گرایش نوجوانان به استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه (مطالعه موردی: دانش‌آموزان دبیرستانی شهرستان محمودآباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش احساس تنهایی و انسجام خانوادگی در گرایش نوجوانان به استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه (مطالعه موردی: دانش‌آموزان دبیرستانی شهرستان محمودآباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش احساس تنهایی و انسجام خانوادگی در گرایش نوجوانان به استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه (مطالعه موردی: دانش‌آموزان دبیرستانی شهرستان محمودآباد) :

تعداد صفحات :۲۷

امروزه استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه از مشکلات رفتاری شایع در نوجوانان به حساب می‌آید و متغیرهای درونی و بیرونی بسیاری ازجمله احساس تنهایی و انسجام خانواده می‌تواند بر روی آن تأثیرگذار باشد. هدف پژوهش حاضر بررسی نقش انسجام خانواده و احساس تنهایی در پیش‌بینی استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه در دانش‌‌آموزان دبیرستانی است. برای این منظور ۱۷۰ نفر از دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دبیرستان‌های دولتی شهرستان محمودآباد در سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ به روش نمونه‌گیری خوشه‌ای چندمرحله‌ای انتخاب شدند و به فرم کوتاه آزمون احساس تنهایی دانشگاه کالیفرنیا، مقیاس استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه و مقیاس انسجام خانواده فیشر پاسخ دادند. نتایج نشان داد که در گام نهایی تحلیل، انسجام خانواده، به طور منفی و احساس تنهایی، به طور مثبت پیش‌بینی‌کننده استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه بودند. این یافته‌ها از اهمیت متغیرهای انسجام خانوادگی و احساس تنهایی در روی آوردن نوجوانان به استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه حمایت می‌کنند. به نظر می‌رسد که برنامه‌های آموزشی مرتبط با افزایش انسجام خانواده و رشد مهارت‌های اجتماعی نوجوانان در کاهش استفاده آسیب‌زا از تلفن همراه مثمرثمر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.