مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخصهای تأثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخصهای تأثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخصهای تأثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخصهای تأثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ارقام مختلف سویا و شاخصهای تأثیرگذار بر عملکرد در کاشت دیرهنگام در منطقه زنجان :
تعداد صفحات :۱۷
سویا از دانههای روغنی و پروتئینی با ارزش بوده که با توجه به نیاز کشور به هر دو منبع، اهمیت و سطح زیر کشت آن هر سال در حال افزایش است. با توجه به مشکلاتی که در کشت به موقع گیاهان زراعی و از جمله سویا وجود دارد آزمایشی به منظور بررسی امکان کشت و سازگاری ارقام سویا در کاشت دیرهنگام، به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در منطقه زنجان در سال ۱۳۸۴ اجرا گردید. در این آزمایش از ۵ رقم سویا (زان، کلارک، سحرگواهی شده، هابیت و اس. آر. اف) استفاده شد. در مرحله گلدهی (R1 ) شاخص محتوی کلروفیل، دمای کانوپی و ارتفاع بوته مورد ارزیابی قرار گرفت و در مرحله رسیدگی فیزیولوژیکی (R8) عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی، عملکرد روغن و پروتئین، اجزای عملکرد دانه، درصد روغن و پروتئین دانه و شاخص برداشت مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین ارقام اختلاف معنیداری در بیشتر صفات وجود دارد. بیشترین عملکرد دانه، عملکرد روغن و پروتئین، شاخص برداشت و محتوای کلروفیل برگ مربوط به رقم هابیت بود. بین ارقام از نظر دمای کانویی، درصد روغن و پروتئین دانه تفاوت معنیداری مشاهده نگردید. در بین اجزای عملکرد دانه، تنها وزن ۱۰۰ دانه متمایزکننده ارقام بود. بررسی نتایج مربوط به همبستگی صفات نشان داد که شاخص محتوای کلروفیل، شاخص برداشت و وزن ۱۰۰ دانه از عوامل اصلی تأثیرگذار بر عملکرد دانه و عملکرد روغن و پروتئین بوده و میتواند در گزینش ارقام مدنظر قرار گیرد. همچنین رقم هابیت با داشتن طول دوره رشد مناسب و سازگار با فتوپریود و دما در منطقه با توجه به نتایج حاصله میتواند به عنوان رقم مناسبی در تحقیقات تکمیلی و در کشت کرپه یا زراعتهای مضاعف مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.