مقاله اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود :
تعداد صفحات :۱۸
در این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمانهای مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگیهای کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. کلرید کلسیم در سه سطح ۵/۰، ۱ و ۳%، سالیسیلیک اسید در دو سطح ۱ و ۵/۱ میلیمولار بود. در این آزمایش پیاچ، اسیدهای آلی، اسیدیته قابل تیتراسیون، کیفیت ظاهری، شاخص قهوهای شدن و میزان تولید اتیلن در سه نوبت ۳۰، ۲۱۰ و ۲۴۰ روز پس از اعمال تیمارها مورد ارزیابی قرار گرفتند. با کاربرد ۵/۱ میلیمول بر لیتر سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم ۳% در ۲۱۰ روز پس از اعمال تیمار، غلظت اتیلن و پوسیدگی به طور معنیداری کاهش و در نتیجه کیفیت میوه افزایش یافت. بیشترین میزان پیاچ عصاره میوه در تیمار کلرید کلسیم ۳% به همراه سالیسیلیک اسید ۵/۱ میلیمولار و در ۲۴۰ روز مشاهده شد. در این تحقیق کمترین میزان مواد جامد قابل حل میوه گلابی در تیمار کلرید کلسیم ۳% به همراه سالیسیلیک اسید ۵/۱ میلیمولار در ۳۰ روز به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.