مقاله اثر غلظتهای مختلف کینتین و پوتریسین بر ریزغدهزایی سیبزمینی (رقم آگریا)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر غلظتهای مختلف کینتین و پوتریسین بر ریزغدهزایی سیبزمینی (رقم آگریا) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر غلظتهای مختلف کینتین و پوتریسین بر ریزغدهزایی سیبزمینی (رقم آگریا) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر غلظتهای مختلف کینتین و پوتریسین بر ریزغدهزایی سیبزمینی (رقم آگریا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر غلظتهای مختلف کینتین و پوتریسین بر ریزغدهزایی سیبزمینی (رقم آگریا) :
تعداد صفحات :۱۳
به منظور بررسی اثر غلظتهای مختلف کینتین (۰، ۱ و ۲ میلیگرم در لیتر) و پوتریسین (۰، ۲۰، ۴۰، ۸۰ و ۱۶۰ میلیگرم در لیتر) بر ریزغدهزایی درون شیشهای سیبزمینی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار در آزمایشگاه کشت بافت گیاهی گروه علوم باغبانی دانشگاه تبریز به اجرا درآمد. محیط کشت Ms ریزغدهزایی دارای ۸ درصد ساکارز و ۸ گرم در لیتر آگار بود. نتایج تجزیه واریانس دادهها نشان داد که بیشترین تعداد ریزخده تولید شده طی ماه دوم با میانگین ۳ عدد در محیط کشت فاقد کینتین با ۸۰ میلیگرم پوتریسین بود. حداکثر غلظت پوتریسین برای افزایش درصد ریزغدههای فاقد رکود در ماه دوم ۲۰ میلیگرم در لیتر بود. این در حالی است که اثر سطوح مختلف کینتین در رابطه با اکثر صفات ریزغدهزایی معنیدار شد. در این آزمایش بهترین غلظت کینتین برای اکثر صفات ریزغدهزایی ۲ میلیگرم در لیتر بود. همچنین مناسبترین غلظت پوتریسین در محیطهای کشت دارای ۲ میلیگرم در لیتر کینتین، ۴۰ میلیگرم در لیتر بود که موجب افزایش وزن ریزغده تا ۱۶/۰ میلیگرم شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.