مقاله بررسی اجزای شیمیایی روغن اسانسی میوه چهار جمعیت خودروی گلپرگرگانی (Heracleum gorganicum Rech. f.) ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اجزای شیمیایی روغن اسانسی میوه چهار جمعیت خودروی گلپرگرگانی (Heracleum gorganicum Rech. f.) ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اجزای شیمیایی روغن اسانسی میوه چهار جمعیت خودروی گلپرگرگانی (Heracleum gorganicum Rech. f.) ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اجزای شیمیایی روغن اسانسی میوه چهار جمعیت خودروی گلپرگرگانی (Heracleum gorganicum Rech. f.) ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اجزای شیمیایی روغن اسانسی میوه چهار جمعیت خودروی گلپرگرگانی (Heracleum gorganicum Rech. f.) ایران :
تعداد صفحات :۱۶
گلپرگرگانی (Heracleum gorganicum Rech. f.) یکی از گونههای دارویی تیره چتریان (Apiaceae) می باشد که در مناطق کوهستانی شمال ایران به صورت خودرو رویش دارد. به منظور بررسی مقدار و ترکیب شیمیایی روغن اسانسی جمعیتهای مختلف این گونه، میوههای رسیده چهار جمعیت از استانهای گلستان، گیلان و البرز جمعآوری شدند. ابتدا اسانس میوهها به روش تقطیر با آب استخراج و سپس اجزای شیمیایی آنها به روشهای گازکروماتوگرافی(GC) و گازکروماتوگرافی-طیف سنجیجرمی(GC-MS) شناسایی شدند. محتوای اسانس میوههای مورد مطالعه در محدوده ۸/۲% تا ۸/۴% (درصد وزنی-وزنی) برآورد شدند. تعداد ۳۵ ترکیب در تمامی نمونهها شناسایی شدند که مجموع مقادیر آنها از ۴۷/۹۳% تا ۸۵/۹۶% کل اسانس هر یک از نمونهها متغیر بود. دو ترکیب هگزیلبوتیرات و اکتیلاستات مهمترین اجزای اسانس میوههای مورد مطالعه بودند. اسانس میوه جمعیتهای شهرستانک (۸۸/۳۰%) و رشت (۲۸/۴۹%) کمترین و بیشترین مقدار هگزیلبوتیرات را دارا بودند. کمترین مقدار اکتیلاستات (۰۶/۱۴%) برای اسانس میوه جمعیت رامیان و بیشترین مقدار آن (۴۴/۲۴%) برای اسانس میوه جمعیت درازنو به دست آمد. نمودار خوشهبندی جمعیتها بر اساس درصد ترکیبات تشکیلدهنده روغن اسانسی، نشان داد که جمیتهای رامیان و رشت در یک خوشه و جمعیتهای درازنو و شهرستانک در خوشه دیگر قرارمی گیرند. در یک نتیجه گیری کلی به نظر میرسد که تنوع شیمیایی مشاهده شده در ترکیب و مقدار اسانس میوه بیشتر از تنوع ژنتیکی جمعیتهای مورد مطالعه ناشی شده است و از میان عوامل محیطی چون طول و عرض جغرافیایی، ارتفاع از سطح دریا و شرایط اقلیمی، همبستگی مثبت اما نه چندان قوی بین تغییرات در مقدار اسانس میوه و ارتفاع منطقه رویش جمعیتهای مورد مطالعه وجود داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.