مقاله ببهبود صفات پایداری و فعالیت آنزیمی در گل بریده میخک (caryophyllus L. Dianthus) رقم دیانا در محلول های نگهدارنده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ببهبود صفات پایداری و فعالیت آنزیمی در گل بریده میخک (caryophyllus L. Dianthus) رقم دیانا در محلول های نگهدارنده دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ببهبود صفات پایداری و فعالیت آنزیمی در گل بریده میخک (caryophyllus L. Dianthus) رقم دیانا در محلول های نگهدارنده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ببهبود صفات پایداری و فعالیت آنزیمی در گل بریده میخک (caryophyllus L. Dianthus) رقم دیانا در محلول های نگهدارنده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ببهبود صفات پایداری و فعالیت آنزیمی در گل بریده میخک (caryophyllus L. Dianthus) رقم دیانا در محلول های نگهدارنده :
تعداد صفحات :۱۸
گل بریدهی میخک با توجه به کیفیت عالی نگهداری، طیف گستردهای از رنگ و فرم، از لحاظ تجاری در بین گل بریدهها ارزش زیادی دارد. حدود ۶۳ درصد از تولید کل گل بریدهها در جهان مربوط به میخک می شود. در این پژوهش، اثرات تیمارهای نانو نقره ( ۰ و ۵ و ۱۰ میلی گرم بر لیتر)، اتانول(۰ و ۲ و ۴ درصد)، بتا آمینو بوتریک اسید ( ۰ و ۵/۰ و ۱ میکرومولار) به همراه ساکارز ۴ درصد در محلول نگهدارنده برکیفیت و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت ( شامل کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز) گل شاخه بریده میخک رقم دیانا در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. آب مقطر و ساکارز به عنوان شاهد استفاده شد. دادههای بدست آمده توسط نرم افزارMSTAT-C تجزیه و تحلیل گردید. نتایج نشان داد که تیمار نانونقره ۵ میلی گرم بر لیتر بیشترین تاثیر را بر میزان فعالیت آنزیم کاتالاز و پر اکسیداز و سایر شاخصهای اندازه گیری داشت و سبب افزایش آنها نسبت به شاهد شد. تیمارها، پیری را کاهش و ماندگاری و کیفیت گلهای بریده را افزایش دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.