مقاله بررسی تاثیرعدم فعالیت آنزیمRON1 در گیاهان موتانت ron1-1 در واکنش به تنش القا شده توسط هورمون‌ها در آرابیدوپسیس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیرعدم فعالیت آنزیمRON1 در گیاهان موتانت ron1-1 در واکنش به تنش القا شده توسط هورمون‌ها در آرابیدوپسیس دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرعدم فعالیت آنزیمRON1 در گیاهان موتانت ron1-1 در واکنش به تنش القا شده توسط هورمون‌ها در آرابیدوپسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرعدم فعالیت آنزیمRON1 در گیاهان موتانت ron1-1 در واکنش به تنش القا شده توسط هورمون‌ها در آرابیدوپسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرعدم فعالیت آنزیمRON1 در گیاهان موتانت ron1-1 در واکنش به تنش القا شده توسط هورمون‌ها در آرابیدوپسیس :

تعداد صفحات :۲۵

گیاهان بسته به نوع تنش میزان بسیاری از هورمون‌ها را تغییر می‌دهند. هورمون های آبسیزیک اسید (ABA)، هورمون اکسین (IAA) و اتیلن (Ethylene) برطیف گسترده‌ای از فعالیت‌های گیاه مؤثر هستند. از آن‌جایی که ژن RON1 بر مسیر بیوسنتز یا سیگنالینگ هورمون‌های IAA, ABAو C2H4 مؤثر می‌باشد، لذا تأثیر تغییر فعالیت ژن RON1 در گیاهچه های ron1-1 بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی در واکنش به غلظت‌های مختلف این هورمونها در محیطin vitro مورد بررسی قرار گرفت. طول ریشه اصلی، تعداد ریشه جانبی، تعداد برگ و میزان جوانه زنی در گیاهچه‌های جهش‌یافته ron1-1 در واکنش به غلظت‌های مختلف ABAدر مقایسه با گیاهچه‌های مادری تفاوت معنی‌داری نشان دادند. همچنین طول ریشه، طول هیپوکوتیل و تعداد ریشه جانبی در گیاهچه‌های جهش‌یافته ron1-1 در واکنش به غلظت‌های مختلف IAA در مقایسه با گیاهچه‌های مادری دارای تفاوت معنی‌داری بودند. بررسی رگبرگ ها در کوتیلدون ها و برگ سوم گیاهچه ها نشان داد که موتانت ها دارای شبکه‌های رگبرگی ثانویه باز بوده، در حالی‌که ژنوتیپ Ler-0 دارای شبکه رگبرگی پیوسته می‌باشد. گیاهچه‌ها در واکنش به غلظت‌های مختلف ACC(پیش ماده اتیلن) نیز از لحاظ طول ریشه، طول هیپوکوتیل و قطر ریشه تفاوت معنی‌داری را با گیاهچه‌های مادری نشان دادند. بنابراین جهشron1-1 و تغییر میزان فعالیت آنزیم RON1 موجب تغییر خصوصیات گیاهچه‌های موتانت در مقایسه با گیاهان مادری گردید. جهش در ژن RON1 باعث تجمع آدنوزین ۳ و ۵ بیوفسفات (PAP) و احتمالاً اینوزیتول-۱و۴و۵ تری فسفات (IP3) در سلول‌های گیاهان موتانت شده که این تجمع باعث توقف فعالیت RON1 و تاثیر بر خصوصیات مرفولوژیکی مرتبط در گیاهچه‌های موتانت شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.