مقاله ارزیابی ژنتیکی برخی جمعیت‌های گیاه دارویی زیره‌ سیاه (Carum carvi)با استفاده از نشانگرهای RAPD و ISSR


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی ژنتیکی برخی جمعیت‌های گیاه دارویی زیره‌ سیاه (Carum carvi)با استفاده از نشانگرهای RAPD و ISSR دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ژنتیکی برخی جمعیت‌های گیاه دارویی زیره‌ سیاه (Carum carvi)با استفاده از نشانگرهای RAPD و ISSR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ژنتیکی برخی جمعیت‌های گیاه دارویی زیره‌ سیاه (Carum carvi)با استفاده از نشانگرهای RAPD و ISSR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ژنتیکی برخی جمعیت‌های گیاه دارویی زیره‌ سیاه (Carum carvi)با استفاده از نشانگرهای RAPD و ISSR :

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق به‌منظور، تعیین رابطه خویشاوندی و فاصله ژنتیکی بین جمعیت‌های زیره­ی سیاه از نشانگرهای RAPD و ISSR استفاده شد. با استفاده از نشانگر RAPD در مجموع ۱۲۶ آلل تکثیر شد که آغازگر TIBMBC08 و TIBMBA02 با ۷ آلل کمترین تعداد و آغازگر TIBMBC05با ۲۲ آلل بیشترین تعداد داشتند. در نشانگر ISSR در مجموع ۷۹ الل شناسایی که آغازگر UBC112 با ۱ الل کمترین تعداد و آغازگر UBC809 با ۱۵ آلل بیشترین تعداد داشتند. در نشانگر RAPD، بیشترین میزان شاخص چند شکلی با میزان ۹۴/۰ مربوط به آغازگر TIBMBC05و کمترین میزان شاخص چندشکلی با میزان ۸/۰ مربوط به آغازگر TIBMBA02 و میزان شاخص تنوع شانن (۵۷/۰) و شاخص تنوع نی (۳۸/۰) مشاهده گردید. همچنین در نشانگر ISSR، بیشترین میزان شاخص چندشکلی با میزان ۹۲/۰ مربوط به آغازگرهای UBC809 و کمترین میزان شاخص چندشکلی مربوط به آغازگر UBC112با میزان صفر و میزان شاخص تنوع شانن (۵۷/۰) و شاخص تنوع نی (۳۹/۰) مشاهده گردید. بر اساس اطلاعات RAPD و ISSR به‌صورت توأم بیشترین میزان تشابه مربوط به زیره­ی سیاه کرمان و زیره­ی سیاه جندق (۴۸/۰) و کمترین میزان تشابه مربوط به ژنوتیپ­های زیره­ی سیاه کرمان و زیره­ی سیاه نیشابور (۱۱۵/۰) با میانگین ۳۱۵/۰ می­باشد. تجزیه خوشه‌ای جمعیت‌های زیره­ی سیاه را بر اساس اطلاعات توأم هر دو نشانگر RAPD و ISSR در سه گروه مختلف که تا حدودی با موقعیت جغرافیایی آنها مطابفت داشت، طبقه بندی و از همدیگر تفکیک نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.