مقاله بررسی اثر شوری بر برخی پاسخهای مورفوفیزیولوژیک ۱۲ ژنوتیپ گیاه پنبه (Gossypium hirsutum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر شوری بر برخی پاسخهای مورفوفیزیولوژیک ۱۲ ژنوتیپ گیاه پنبه (Gossypium hirsutum L.) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری بر برخی پاسخهای مورفوفیزیولوژیک ۱۲ ژنوتیپ گیاه پنبه (Gossypium hirsutum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری بر برخی پاسخهای مورفوفیزیولوژیک ۱۲ ژنوتیپ گیاه پنبه (Gossypium hirsutum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری بر برخی پاسخهای مورفوفیزیولوژیک ۱۲ ژنوتیپ گیاه پنبه (Gossypium hirsutum L.) :
تعداد صفحات :۱۸
به منظور بررسی تاثیر شوری خاک بر برخی از ارقام گیاه پنبه و مشخص نمودن ارقام متحمل در استان گلستان (در ایستگاه تحقیقات انبارالعلوم) طی دو سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. دوازده ژنوتیپ مورد بررسی شامل: ساحل، گلستان، چکوروبا، سیلند، تابلادیلا، اوپال، ۴۳۲۰۰، سپید، سوپراکرا،Q28 ، HAR و شیرپان ۵۳۹ و شوری (NaCl) با هدایتالکتریکی ۱۶/۵ دسیزیمنس بر متر بود که درآن صفاتی نظیر درصد جوانهزنی، ارتفاع بوته، سطح برگ، کلروفیل، عملکرد زودرسی، تعداد و وزن قوزه نیز اندازهگیری شد. نتایج دو ساله از تجزیه واریانس مرکب نشان داد اثر شوری بر درصد جوانهزنی، ارتفاع بوته، وزن غوزه، عملکرد، زودرسی، تعداد غوزه و کلروفیل معنیدار بود. بین ژنوتیپهای مورد مطالعه بیشترین عملکرد مربوط به رقم گلستان با ۲۶۲۴ کیلوگرم در هکتار وش بود. این ژنوتیبپ با ۳۵ درصد زودرسی بر ژنوتیپهای دیگر برتری داشت. ژنوتیپ Q 28 با ۱۳۱۰ گیلو گرم در هکتار نیز کمترین عملکرد وش را داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.