مقاله غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در مراحل ساقه‌رفتن و گرده‌افشانی در تعدادی از گونه‌های زراعی و هرز خانواده گندمیان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در مراحل ساقه‌رفتن و گرده‌افشانی در تعدادی از گونه‌های زراعی و هرز خانواده گندمیان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در مراحل ساقه‌رفتن و گرده‌افشانی در تعدادی از گونه‌های زراعی و هرز خانواده گندمیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در مراحل ساقه‌رفتن و گرده‌افشانی در تعدادی از گونه‌های زراعی و هرز خانواده گندمیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در مراحل ساقه‌رفتن و گرده‌افشانی در تعدادی از گونه‌های زراعی و هرز خانواده گندمیان :

تعداد صفحات :۲۵

اطلاعات مربوط به تغییرات غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در گونه­های مختلف گیاهی در راستای بهبود کارآیی جذب و استفاده از عناصر غذایی به­ویژه در خاک­های فقیر حائز اهمیت است. از این­رو، به منظور بررسی تغییرات غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در تعدادی از گونه‌های زراعی و هرز خانواده گندمیان، در سال زراعی ۹۵-۱۳۹۴ آزمایشی گلدانی در شرایط هوای آزاد در قالب طرح کاملاً تصادفی به‌صورت فاکتوریل با سه تکرار در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در خاکی با مقدار فسفر قابل استفاده کم (۸۵/۴ میلی­گرم در کیلوگرم) اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل هفت گونه زراعی و هرز از خانواده گندمیان (گندم نان، گندم دوروم، جو معمولی، جو لخت، چاودم، یولاف وحشی و علف­خونی) و دو شرایط عدم مصرف و مصرف کودهای نیتروژنه، فسفره و پتاسه به مقدار توصیه شده بودند. بر اساس نتایج به­دست آمده، در هر دو مرحله ساقه­رفتن و گرده­افشانی با مصرف کود، غلظت و تجمع فسفر در تمام بخش­های گیاه، به­استثنای غلظت فسفر ریشه در مرحله ساقه­رفتن، به­طور معنی­داری افزایش پیدا کرد. میانگین غلظت فسفر بخش هوایی بوته در مراحل ساقه­رفتن و گرده­افشانی در شرایط عدم کوددهی به­ترتیب ۹/۳ و ۹/۱ ­گرم در کیلوگرم بود که در نتیجه مصرف کود به­طور معنی­داری افزایش یافته و به­ترتیب به ۵/۴ و ۱/۲ ­گرم در کیلوگرم رسید. همچنین، در نتیجه کوددهی میانگین مقدار فسفر تجمع یافته در بخش هوایی بوته در ساقه ­رفتن از ۹۲/۰ به ۲/۳ و در گرده­افشانی از ۴۵/۲ به ۲/۹ میلی­گرم در بوته رسید. در گرده­افشانی، تأثیر گونه گیاهی بر غلظت فسفر در تمام اندام­های گیاه اما در ساقه­رفتن فقط بر غلظت فسفردر ساقه و بخش هوایی بوته معنی­دار بود. با این حال، در هر دو مرحله، تجمع فسفر در تمام بخش­های گیاه و کل بوته به­طور معنی­داری تحت تأثیر گونه گیاهی و اثرات متقابل گونه و کوددهی قرار گرفت. میانگین غلظت فسفر بخش هوایی بوته در گونه­های مورد مطالعه در ساقه رفتن از ۹/۲ تا ۷/۴ و در گرده­افشانی از ۴/۱ تا ۷/۲ گرم در کیلوگرم متغیر بود. نتایج مقایسه میانگین­های اثرات متقابل نشان داد که در مرحله ساقه­رفتن، در شرایط عدم کوددهی هیچ اختلاف معنی­داری بین گونه­ها از نظر تجمع فسفر در بخش­های مختلف بوته وجود نداشت. در مرحله گرده­افشانی نیز اختلاف­های بین گونه­ها از نظر تجمع فسفر در شاهد عدم کوددهی به­مراتب کمتر از شرایط کوددهی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.