مقاله اثر کاربرد اوره و اسید بُریک، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کاربرد اوره و اسید بُریک، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کاربرد اوره و اسید بُریک، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد اوره و اسید بُریک، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کاربرد اوره و اسید بُریک، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون :
تعداد صفحات :۱۳
زیتون یکی از مهمترین محصولات باغی در گلستان است که نقش مهمی را در اقتصاد این استان ایفا می کند. برای بدست آوردن حداکثر بهره وری کمی و کیفی این محصول، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۹ تیمار در ۳ تکرار در سال ۸۹ در یکی از باغات شهرستان گرگان انجام شد. در این آزمایش سه سطح اسید بُریک(۰، ۵۰ و ۱۰۰ میلیگرم در لیتر) وسه سطح ازاوره (۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلیگرم در لیتر) به شکل محلول پاشی مورد استفاده قرار گرفت.نتایج نشان داد که محلول پاشی ترکیب اوره و اسید بُریک سبب افزایش معنیداری در سطح احتمال ۱ درصد در وزن و تعداد میوهها شد. همچنین تعداد میوه در تیمار اسید بُریک (۱۰۰ میلیگرم در لیتر) و اوره (۵۰۰ میلیگرم در لیتر) بیشترین میزان را داشت که نسبت به شاهد دارای اختلاف معنیداری بود. همچنین محلولپاشی با اسید بریک و اوره، میزان عناصر بُر و نیتروژن را در برگ به طور معنی داری افزایش داد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد تیمارهای اسید بُریک (۱۰۰ میلیگرم در لیتر) و اوره (۵۰۰ میلیگرم در لیتر) موجب بیشترین درصد روغن در زیتون شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.