مقاله بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخصهای مرفولوژی و فیزیولوژی انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخصهای مرفولوژی و فیزیولوژی انگور دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخصهای مرفولوژی و فیزیولوژی انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخصهای مرفولوژی و فیزیولوژی انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخصهای مرفولوژی و فیزیولوژی انگور :
تعداد صفحات :۱۷
نیتروژن، روی و آهن از عناصر ضروری و مهم برای گیاهان محسوب می شوند. این آزمایش به بررسی تاثیر کاربرد ازت، روی و آهن بر رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی انگور رقم عسگری در خرم آباد انجام شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار اجرا شد که در آن از دو سطح اوره (۰، ۵ گرم در لیتر)، روی در دو سطح (۰ و ۵/۱ گرم در لیتر) و آهن به سه روش کاربرد خاکی Fe-EDDHA به میزان ۲۰ گرم برای هر درخت، محلولپاشی سولفات آهن و کلات آهن (Fe-EDTA) با غلظت ۳ در هزار و عدم کاربرد آهن استفاده شد. محلولپاشی اثر معناداری روی خواص مرفولوژی و فیزیولوژی درخت داشت. کاربرد اوره، روی و آهن سبب افزایش کیفیت میوه شد. کاربرد خاکی کلات آهن بهصورت Fe-EDDHA باعث افزایش درصد تشکیل میوه در مقایسه با شاهد و محلولپاشی سولفات روی گشت. نتایج این تحقیق اثرات تغذیه را بر رشد و عملکرد انگور رقم عسگری نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.