مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید در واکنش بذرهای زوال‌یافته گندم به تنش شوری در مرحله جوانه‌زنی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید در واکنش بذرهای زوال‌یافته گندم به تنش شوری در مرحله جوانه‌زنی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید در واکنش بذرهای زوال‌یافته گندم به تنش شوری در مرحله جوانه‌زنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید در واکنش بذرهای زوال‌یافته گندم به تنش شوری در مرحله جوانه‌زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید در واکنش بذرهای زوال‌یافته گندم به تنش شوری در مرحله جوانه‌زنی :

تعداد صفحات :۲۷

جوانه‌زنی مرحله‌ای مهم در استقرار گیاهچه است که نقش مهمی در تولید گیاهان زراعی دارد. این مراحل به شدت تحت ‌تأثیر اثرات متقابل کیفیت بذر و تنش‌های محیطی قرار می‌گیرند. این آزمایش به‌منظور بررسی تأثیر سالیسیلیک اسید در واکنش بذرهای زوال یافته گندم (رقم هامون) در سطوح مختلف شوری در مرحله جوانه‌زنی صورت گرفت. آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورها شامل ۲ سطح زوال (صفر و ۷۲ ساعت)، ۳ سطح سالیسیلیک اسید (صفر، ۰۱/۰ و ۱/۰ میکرو‌مولار) و ۴ سطح شوری (صفر، ۵۰،۱۰۰ و ۱۵۰ میلی‌مولار) بودند. نتایج تجزیه آماری داده‌ها نشان داد که با افزایش سطوح شوری، در بذرهای زوال‌یافته سرعت و درصد جوانه‌زنی و همچنین طول ساقه‌چه، طول گیاهچه، وزن تر ریشه‌چه، وزن تر ساقه‌چه، وزن خشک ریشه‌چه، وزن خشک ساقه‌چه در مقایسه با بذور تیمار نشده کاهش یافت. اما با افزایش سطوح شوری درصد کربوهیدرات و پرولین اندام‌های هوایی گندم افزایش یافت، به‌طوری‌که بیشترین میزان کربوهیدرات و پرولین در تیمار ۱۵۰ میلی‌مولار شوری حاصل شد. تیمار بذور زوال‌یافته با سالیسیلیک اسید سبب بهبود شرایط تنش در گیاهچه‌های گندم شد. به‌طورکلی نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که سالیسیلیک اسید می‌تواند تحمل بذور زوال‌یافته گندم به شوری را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.