مقاله ارزیابی مقاومت به سطوح شوری ارقام کلزا در مرحله جوانه‌زنی و رشد اولیه گیاهچه


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی مقاومت به سطوح شوری ارقام کلزا در مرحله جوانه‌زنی و رشد اولیه گیاهچه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقاومت به سطوح شوری ارقام کلزا در مرحله جوانه‌زنی و رشد اولیه گیاهچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقاومت به سطوح شوری ارقام کلزا در مرحله جوانه‌زنی و رشد اولیه گیاهچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقاومت به سطوح شوری ارقام کلزا در مرحله جوانه‌زنی و رشد اولیه گیاهچه :

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثر شوری ناشی از کلرید سدیم روی گیاه کلزا (Brassica Napus L.) در مرحله جوانه‌زنی و رشد گیاهچه آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در بهمن ماه سال ۱۳۸۹ در دانشگاه گنبدکاووس انجام شد. عامل اول شامل ۴ رقم کلزا، (T98007 ,Q6503 ,H1413,H50) و عامل دوم شوری شامل ۶ سطح (صفر، ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰و ۲۸ میلی موس بر سانتی‌متر) بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر رقم و شوری بر تمام صفات مورد مطالعه معنی‌دار بود، در حالی که اثر متقابل شوری×رقم تنها بر صفات طول ریشه‌چه، طول ساقه‌چه، نسبت طول ریشه‌چه به ساقه‌چه و سرعت جوانه‌زنی معنی‌دار بود. مقایسه میانگین صفات بیان داشت که از نظر وزن خشک ریشه‌چه، وزن خشک ساقه‌چه، وزن خشک کل گیاهچه، درصد جوانه زنی و تعداد گیاهچه‌های نرمال تنوع زیادی مشاهده شد. رابطه لگاریتم طول ریشه‌چه و ساقه‌چه، نسبت طول ریشه‌چه به ساقه‌چه و درصد جوانه‌زنی با سطوح شوری مختلف نیز نشان داد که با افزایش سطوح شوری صفات فوق کاهش یافت. نتایج کلی نشان داد که رقم Q6503 محتمل‌ترین رقم و T98007 حساس‌ترین رقم به شوری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.