مقاله تاثیرکلرید کلسیم در شرایط شور بر شاخصهای جوانهزنی ذرت (Zea mays L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرکلرید کلسیم در شرایط شور بر شاخصهای جوانهزنی ذرت (Zea mays L.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرکلرید کلسیم در شرایط شور بر شاخصهای جوانهزنی ذرت (Zea mays L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرکلرید کلسیم در شرایط شور بر شاخصهای جوانهزنی ذرت (Zea mays L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرکلرید کلسیم در شرایط شور بر شاخصهای جوانهزنی ذرت (Zea mays L.) :
تعداد صفحات :۲۱
شوری یکی از فاکتورهای مهم تاثیرگذار بر جوانهزنی و پارامترهای رشدی گیاهان محسوب می شود. برای کاهش اثرات منفی نمک بر جوانهزنی گیاهان زراعی روشهای مختلفی معرفی شده است که از آن جمله میتوان به استفاده از برخی عناصر غذایی مانند کلسیم اشاره نمود. بهمنظور مطالعه اثر کلرید کلسیم در شرایط شور بر شاخصهای جوانهزنی ذرت (Zea mays L.) آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ درواحد تحقیقات کشاورزی شرکت برکت جوین اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل، شوری با غلظتهای صفر (آب مقطر)، ۳، ۶ و ۹ دسی زیمنس بر متر (تهیه شده باکلرید سدیم) و تیمارهای کلرید کلسیم با غلظتهای صفر (آب مقطر)، ۱۰ و ۲۰ میلیمول بودند. نتایج نشان داد که کلرید کلسیم بر طول بخش هوایی، وزن تر و وزن خشک بخش هوایی تاثیر معنیداری به همراه داشت. تاثیر کلرید سدیم بر سرعت جوانهزنی، طول ریشه چه، طول بخش هوایی، وزن تر و وزن خشک بخش هوایی بسیار معنیدار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.