مقاله اثر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی و رشد گیاهچه نخود تحت شرایط آللوپاتی گیاه تاتوره (Datura stramonium L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی و رشد گیاهچه نخود تحت شرایط آللوپاتی گیاه تاتوره (Datura stramonium L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی و رشد گیاهچه نخود تحت شرایط آللوپاتی گیاه تاتوره (Datura stramonium L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی و رشد گیاهچه نخود تحت شرایط آللوپاتی گیاه تاتوره (Datura stramonium L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی و رشد گیاهچه نخود تحت شرایط آللوپاتی گیاه تاتوره (Datura stramonium L.) :
تعداد صفحات :۱۷
تاتوره یکی از مهمترین علفهای هرز مشکلآفرین مزارع گیاهان صنعتی و حبوبات محسوب میشود. فعالیت آللوپاتی تاتوره با آلکالوئیدهای سمی آزادشده از پوسته بذر یا گیاهچههای آن در ارتباط است. بررسی و شناسایی ترکیباتی که قادر به کاهش حساسیت محصولات زراعی نسبت به تنش باشند، از اهمیت بالایی برخوردار است. پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر پیشتیمار اسید سالیسیلیک بر خصوصیات جوانهزنی و رشد اولیه گیاهچههای نخود تحت شرایط آللوپاتی تاتوره، در آزمایشگاه تحقیقات گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار اجراء گردید. پس از پیشتیمار بذور نخود در محلولهای اسید سالیسیلیک ۲۵/۰، ۵/۰ و ۷۵/۰ میلیمولار، جوانهزنی و رشد گیاهچهها در غلظتهای مختلف عصاره آللوپاتیک تاتوره (صفر، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ درصد) مورد ارزیابی قرار گرفت. درصد جوانهزنی، سرعت جوانهزنی، شاخص قدرت گیاهچه، طول ریشهچه و طول ساقهچه نخود در سطوح مختلف آللوپاتی تاتوره به طور قابلملاحظهای کاهش یافت. پیشتیمار بذور با اسید سالیسیلیک تأثیری بر درصد جوانهزنی نداشت، اما در غلظت ۵/۰ و ۷۵/۰ میلیمولار باعث افزایش سرعت جوانهزنی، طول ساقهچه و شاخص قدرت گیاهچه در بالاترین غلظت عصاره آللوپاتیک تاتوره (۷۵ درصد) گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.