مقاله ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریختشناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریختشناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریختشناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریختشناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریختشناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.) :
تعداد صفحات :۲۴
زیتون (Olea europaea L.) از گیاهان نیمهمقاوم در برابر شوری است که میزان مقاومت آن به رقم بستگی دارد؛ از این رو میتوان از این گونه گیاهی بهعنوان یک مدل برای مطالعه پاسخ محصولات چوبی به تنش شوری استفاده نمود. در این تحقیق نهالهای شش ماهه سه رقم زیتون، شامل آربکین[۱]، آربوسانا[۲] و کرونایکی[۳]، به مدت شش ماه تحت تنش شوری سدیم کلرید با غلظتهای ۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیمولار قرار گرفتند و سه مرتبه با پرولین به غلظتهای ۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم در لیتر محلولپاشی شدند. در انتهای دوره تنش، تعداد برگها در هر گیاه شمارش و ضخامت، طول و عرض برگ، وزن تر و خشک برگ اندازهگیری گردید. محتوای کاروتنوئید برگ با استفاده از دی متیل سولفواکسید، فنل کل برگ با معرف فولین سیو کالتو، و مقدار قند بر اساس روش مککریدی تعیین شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت شوری تعداد برگ کاهش یافت که رقم آربوسانا بیشترین کاهش را داشت. رقم کرونایکی در سطح شوری ۲۰۰ میلیمولار کاهش معنیداری از نظر طول و عرض برگ نشان داد و کاربرد پرولین نتوانست از این کاهش جلوگیری نماید. کمترین وزن تر و خشک برگ در سطح شوری ۲۰۰ میلیمولار مشاهده شد. ضخامت برگ در پاسخ به شوری افزایش و مقدار کاروتنوئید کاهش یافت. از بین ارقام مورد مطالعه آربوسانا کمترین محتوای فنل کل را داشت. در سطح شوری ۲۰۰ میلیمولار، بیشترین مقدار قند مربوط به آربوسانا و کمترین مقدار مربوط به کرونایکی بود. گیاهان تیمار شده با پرولین ۲۰۰ میلیگرم بر لیتر بیشترین مقدار کربوهیدرات را داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.