مقاله بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی و میزان فنل عصارههای مختلف صمغ گیاه آنغوزه (Ferula assa-foetida L. ) در خراسان جنوبی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی و میزان فنل عصارههای مختلف صمغ گیاه آنغوزه (Ferula assa-foetida L. ) در خراسان جنوبی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی و میزان فنل عصارههای مختلف صمغ گیاه آنغوزه (Ferula assa-foetida L. ) در خراسان جنوبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی و میزان فنل عصارههای مختلف صمغ گیاه آنغوزه (Ferula assa-foetida L. ) در خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی و میزان فنل عصارههای مختلف صمغ گیاه آنغوزه (Ferula assa-foetida L. ) در خراسان جنوبی :

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق به منظور ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فنلی عصاره‌های آبی و هیدروالکلی گیاه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L)، صمغ گیاه از رویشگاه طبیعی آن واقع در شهرستان بیرجند (۱۴۷۰ متر) جمع‌آوری شد. عصاره‌ها با روش خیساندن، اندازه‌گیری میزان فنل کل با استفاده از معرف فولین سیکالتو برحسب میلی‌گرم بر گرم اسیدگالیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نیز به روش اسپکتوفوتومتری براساس میزان مهار رادیکال‌های آزاد DPPH سنجیده شد. نتایج نشان داد عصاره هیدروالکلی گیاه به‌دلیل کثرت مواد موثره فنلی (۲۲۸ mgEGA) و میزان IC50 عصاره با مقدار ۴۱۵/۰ میلی‌گرم بر میلی‌لیتر از خاصیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به عصاره آبی در مهار رادیکال‌های آزاد برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.