مقاله بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف سرشاخههای گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف سرشاخههای گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف سرشاخههای گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف سرشاخههای گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف سرشاخههای گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان :
تعداد صفحات :۱۷
گیاه بادرشبو با نام علمی (.Dracocephalum moldavica L) گیاهی یکساله متعلق به تیره نعنا (Lamiaceae)است که در طب سنتی در درمان اختلالات گوارشی، کبدی و سردرد استفاده میشود. در این تحقیق سرشاخههای هوایی گلدار گیاه در اسفند ماه سال ۱۳۹۴ از گلخانه دانشگاه سیستان و بلوچستان جمعآوری شد و عصارههای مختلف متانولی، اتانولی و آبی با استفاده از روش خیساندن بدست آمد. میزان فنل، فلاونوئید و آنتوسیانین کل با استفاده از روشهای اسپکتروفتومتری و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارهها توسط دو روش FRAP و DPPH مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد عصارههای مختلف متانولی، اتانولی و آبی بهترتیب دارای محتوای فنل کل (۱/۸۲، ۸/۷۱ و ۶/۳۳ میلیگرم معادل گالیک اسید در هر گرم وزن خشک) و فلاونوئید کل بهترتیب (۰۲/۳۴ ، ۸/۲۸ و ۰۲/۱ میلیگرم معادل کوئرستین در هر گرم وزن خشک) گزارش گردید. نتایج بررسی آنتی اکسیدانی در روش DPPH برای عصارههای مختلف بهترتیب (۶۰/۱۱، ۹۳/۳۴ و ۸۴/۳۰۲ میکروگرم در میلیلیتر) و در روش FRAP بهترتیب (mMFe2+/mg sample 23/14، ۲۰/۸ و ۰۱/۱) گزارش شد. تحلیل دادهها نشان داد که عصاره متانولی گیاه نسبت به عصاره اتانولی وآبی از بیشترین مقدار محتوای فنل، فلاونوئید و آنتوسیانین کل و از بیشترین قدرت مهارکنندگی در روش DPPH(μg/ml60/11IC50=) برخوردار بود و این یافتهها در تایید عملکرد آنتیاکسیدانی و سایر مصارف دارویی گیاه قابل بحث است.[۱]
*نویسنده مسئول: nhazeri@chem.usb.ac.ir
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.