مقاله بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه دارویی Ferula assafoetida L. در دو رویشگاه طبیعی استان‌های سمنان و خراسان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه دارویی Ferula assafoetida L. در دو رویشگاه طبیعی استان‌های سمنان و خراسان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه دارویی Ferula assafoetida L. در دو رویشگاه طبیعی استان‌های سمنان و خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه دارویی Ferula assafoetida L. در دو رویشگاه طبیعی استان‌های سمنان و خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه دارویی Ferula assafoetida L. در دو رویشگاه طبیعی استان‌های سمنان و خراسان :

تعداد صفحات :۲۲

این تحقیق با هدف بررسی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه آنغوزه (Ferula assafoetida L.) در دو استان‌ سمنان و خراسان رضوی در سال ۱۳۹۲ انجام گرفت. اندازه‌گیری میزان فنل‌‌کل با استفاده از روش فولین- سیوکالتیو، فلاونوئید کل با روش کلرید آلومینیوم‌، تانن (فولیندنیس) و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی نمونه‌ها نیز با استفاده از روش‌های DPPH و FRAP اندازه‌گیری گردیدند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که بیشترین میزان فنل‌ کل (۰۱۴/۱ و ۸/۲ میلی‌گرم گالیک اسید در یک گرم عصاره خشک) به‌ترتیب در عصاره برگ از استان خراسان و سمنان مشاهده گردید. حداکثر میزان تانن به‌ترتیب در عصاره‌های ساقه و برگ استان خراسان و سمنان مشاهده شد. بیشترین فعالیت آنتی‌اکسیدانی در روش DPPH (08/1111 و ۶۱/۷۳۱ میکروگرم بر میلی‌لیتر) به‌ترتیب در عصاره ریشه نمونه خراسان و عصاره ساقه سمنان مشاهده شد. به طورکلی، بالاترین میزان ترکیبات فنل و فلاونوئید کل به‌ترتیب در عصاره برگ و ریشه گیاه در استان سمنان بدست آمد. همچنین اندام ریشه در خراسان از بالاترین عملکرد آنتی‌اکسیدانی در مهار رادیکال‌های آزاد برخوردار بود. بررسی داده‌ها حاکی از آن است که کیفیت و کمیت ترکیبات شیمیایی و عملکرد آنتی‌اکسیدانی آنها بسته به نوع اندام، تنوع رویشگاهی و سپس روش‌های ارزیابی متفاوت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.