مقاله بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز :
تعداد صفحات :۱۶
این پژوهش بهمنظور بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی و توان آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ گونههای پسته اهلی (Pistacia vera L.)، بنه (Desf. Pistaciaatlantica) و کلخنگ (Pistacia khinjuk Stocks) در باغات منطقه سروستان شیراز در بهار ۱۳۹۱ انجام شد. آنالیز عصارهها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا (HPLC) نشان داد که از نظر نوع و میزان ترکیبات فنلی تفاوتهای زیادی بین عصارههای گونههای مختلف وجود دارد. بیشترین و کمترین میزان ترکیبات فنلی به ترتیب در عصاره متانولی بنه و عصاره آبی پسته و کلخنگ یافت شد. ترکیبات وانیلین و اسید گالیک در عصارههای آبی و متانولی هر سه گونه وجود داشتند در حالی که ترکیب اسید سینامیک فقط در عصارههای متانولی هر سه گونه یافت شد و از نظر مقدار نیز بالاترین غلظت را در بین سایر ترکیبات به خود اختصاص داد. در این پژوهش توان آنتیاکسیدانی با اندازهگیری میزان شکار رادیکال آزاد ۲،۲-دیفنیل پیکریل هیدرازیل (DPPH) ارزیابی گردید و نتایج نشان داد که توان آنتیاکسیدانی عصارهها متفاوت بود و با افزایش غلظت، توانایی مهار رادیکال آزاد توسط عصارهها افزایش یافت، بهطوریکه در غلظت ۳۲۰۰ میلیگرم در لیتر عملکرد آنتی اکسیدانی عصارههای هر سه گونه بیشتر از استاندارد اسید گالیک بود. نتایج این پژوهش نشان داد که در بین عصارههای هر سه گونه، عصاره متانولی بنه دارای بیشترین توان آنتیاکسیدانی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.