مقاله بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه نوروزک (Salvia leriifolia Benth.) در مراحل مختلف رشد و رویشگاههای طبیعی و گلخانهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه نوروزک (Salvia leriifolia Benth.) در مراحل مختلف رشد و رویشگاههای طبیعی و گلخانهای دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه نوروزک (Salvia leriifolia Benth.) در مراحل مختلف رشد و رویشگاههای طبیعی و گلخانهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه نوروزک (Salvia leriifolia Benth.) در مراحل مختلف رشد و رویشگاههای طبیعی و گلخانهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه نوروزک (Salvia leriifolia Benth.) در مراحل مختلف رشد و رویشگاههای طبیعی و گلخانهای :
تعداد صفحات :۲۱
گیاه نوروزک (Salvia leriifolia Benth.) متعلق به تیره نعنا است و اغلب بهعنوان آنتیاکسیدان، ضدباکتری و مسکن در درمان عفونتهای دیابتی استفاده میشود. در این تحقیق بهمنظور بررسی فیتوشیمیایی اسانس، گیاه در مراحل مختلف رشد از زیستگاه طبیعی و سپس مقایسه آن با شرایط گلخانه ای، برگهای گیاه در مراحل مختلف رویشی، گلدهی و رسیدگی بذر در بهار ۱۳۹۱ از منطقه آبخوان سبزوار واقع در استان خراسان رضوی برداشت گردید و همزمان برگهای کشت شده همین گیاه در شرایط گلخانهای جمعآوری و خشک گردید.اسانس نمونهها به روش تقطیر با آب (طرح کلونجر) استخراج و توسط دستگاه GC و GC/MS آنالیز شد. نتایج نشان داد در فاز گلدهی، گیاه از بیشترین میزان اسانس (۰۴/۱ درصد) و به ترتیب کامفور (۸۵/۲۳ درصد)، بتا-پینن (۸/۹ درصد)، ۱و۸-سینئول (۰۴/۸ درصد) و آلفا-پینن (۸۷/۶ درصد) از بیشترین مقدار در فاز گلدهی برخوردار بودند و اینکه که در هر دو رویشگاه بهترتیب کامفور ، بتا-پینن و آلفا- پینن از بیشترین مقدار در اسانس برخوردار بودند و این در صورتی است که در فاز رسیدگی بذر کمترین میزان اسانس (۶۵/۰ درصد) رسیده و کامفور گزارش نشده است و میزان کامفور گزارش شده که در فاز گلدهی گیاه و مخصوصاً در رویشگاه طبیعی به بالاترین مقدار خود (۸۵/۲۳ درصد) رسیده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.