مقاله سنجش رضایت روستائیان از عملکرد دهیاریها ی شهرستان شمیرانات دهستان لواسان بزرگ


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سنجش رضایت روستائیان از عملکرد دهیاریها ی شهرستان شمیرانات دهستان لواسان بزرگ دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش رضایت روستائیان از عملکرد دهیاریها ی شهرستان شمیرانات دهستان لواسان بزرگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش رضایت روستائیان از عملکرد دهیاریها ی شهرستان شمیرانات دهستان لواسان بزرگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش رضایت روستائیان از عملکرد دهیاریها ی شهرستان شمیرانات دهستان لواسان بزرگ :

تعداد صفحات :۴۲

امروزه به دلیل پیچیدگی مسائل و پیدایش نیاز های متعدد و ضرورت دستیابی به توسعه نیازمند سازمانهای تخصصی در عرصه مدیریت محلی مانند “دهیاری ” هستیم.هرسازمان خدماتی که مشتریان آن مردم هستند نیازمند ارزیابی برنامه ها و اقدامات خویش است . نتایج ارزیابی ها مدیران سازمانها را در تنظیم سیاستهای بهتر واصلاح روشها وبرنامه های موجود یاری می رساند چنین اقداماتی منجر به بهبود کارایی سازمان می شود. دهیاری به عنوان سازمان اصلی مدیریت روستایی نقش مهم و تاثیرگذاری در تامین خدمات عمومی وبه سامان کردن زندگی روستایی دارد.هرچه فعالیتهای دهیاری منطبق با نظر مردم باشد رضایت آنان از این سازمان افزایش خواهد یافت و بهترین راه دستیابی به نظر مردم بهره گیری از روشهای علمی نظر سنجی است.مردم از سازمانی مانند دهیاری می خواهند تا با شفافیت و قانون مداری پاسخگوی نیازها و مسائل آنان باشند.
هدف این پژوهش سنجش رضایت روستائیان دهستان لواسان بزرگ از عملکرد دهیاریها است که جهت تحقق این هدف از مدلهای تبول، مدل عدم تحقق انتظار ،مدل کانو، مدل سروکوال و مدل شاخص ملی رضایت مشتری آمریکا استفاده شد و بر اساس آنها مدل پیشنهادی محقق ساخته شد.
برای تجزیه وتحلیل اطلاعات جمع آوری شده ۹۰ خانوار به عنوان نمونه به طور تصادفی انتخاب گردید و پرسشنامه بین آنها توزیع گردید وپس از پردازش اطلاعات کسب شده از طریق پرسشنامه سه فرضیه تدوین شده آزمون گردید و الویت بندی متغییرهای مورد بررسی به کمک ضریب همبستگی چوپروف صورت گرفت .
روش تحقیق در این پژوهش توصیفی-پیمایشی می باشد وروش آماری مورد استفاده آزمون استقلال صفات است. بر اساس نتایج به دست آمده نتیجه گیری و پیشنهادهای لازم ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.