مقاله تجزیه و تحلیل صورت های مالی تورمی مبتنی بر رویکردهای حسابداری مدیریت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تجزیه و تحلیل صورت های مالی تورمی مبتنی بر رویکردهای حسابداری مدیریت دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل صورت های مالی تورمی مبتنی بر رویکردهای حسابداری مدیریت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل صورت های مالی تورمی مبتنی بر رویکردهای حسابداری مدیریت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل صورت های مالی تورمی مبتنی بر رویکردهای حسابداری مدیریت :

تعداد صفحات :۲۹

یکی از اهداف اولیه حسابداری مدیریت، تأمین نیاز و خواست های اطلاعاتی استفاده کنندگان جهت کمک در اتخاذ تصمیم گیری های اقتصادی در ارتباط با واحد تجاری می باشد. اطلاعات حسابداری از جمله حسابداری مدیریت در تخصیص منابع اقتصادی و مالی نقش با اهمیتی دارد. یکی از مفروضات بدیهی تهیه صورتهای مالی «فرض ثبات واحدپولی» به عنوان معیار اندازه گیری فعالیت های اقتصادی است. در یک نظام مبتنی بر بهای تمام شده تاریخی، دارایی ها و بدهی ها به بهای تحصیل اندازه گیری می شود. اما با تغییر سطح عمومی قیمت ها به دلیل شرایط اقتصادی مانند تورم یا رکود یا تغییر در فن آوری، ارزش پول نیز به تناسب آن تغییر می کند، در نتیجه ارزش مبالغ گزارش شده در صورتهای مالی بر فرض ثابت بودن پول، قابل اتکاء نمی باشند. در حسابداری مبتنی بر سطح عمومی قیمت، می توان درآمدها و هزینه ها را به بهترین شیوه مقایسه نمود، زیرا از ریالهای یکسانی استفاده می شود.
پژوهش حاضر، تجزیه و تحلیل صورتهای مالی را در شرایط تورمی در چارچوب نسبت های مالی برای ۳۸ شرکت تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بازه زمانی ۱۳۹۱-۱۳۸۷ مورد بررسی قرار می دهد. با هدف بررسی آثار تورم بر نسبتهای مالی شرکتها، اقلام مندرج در ترازنامه و صورت سودوزیان شرکتهای نمونه برای ۵ سال مورد مطالعه قرار گرفت و ۱۲ نسبت مالی (۲۲۸۰ نسبت) برای تمامی شرکت ها از روی صورتهای مالی مبتنی بر اقلام تاریخی محاسبه گردید، سپس تمامی صورتهای مالی مذکور، بر حسب شاخص سطح عمومی قیمت ها (شاخص تورم)، تعدیل شدند و گروه دومِ نسبت ها بر مبنای بهای تاریخی همگن محاسبه گردید. آزمون فرضیه های پژوهش از طریق آزمون مقایسه زوجی و آماره t صورت گرفت. یافته های پژوهش حاکی از این است که تورم تأثیر انکار ناپذیری بر صورتهای مالی تهیه شده بر مبنای بهای تاریخی دارد چراکه تورم یکی از واقعیت هایی است که واحد اندازه گیری در حسابداری و بهای تمام شده تاریخی را به چالش می کشد. نتایج مقایسه دوگروه اقلام تاریخی و همگن نشان داد که بین نسبت های مالی محاسبه شده به بهای تاریخی شامل نسبتهای جاری، واریز بستانکاران، گردش غیرجاری، اهرمی، سرمایه، بازده سرمایه، بازده دارایی ها، سود عملیاتی و حاشیه سود خالص در مقایسه با نسبت های محاسبه شده از روی صورتهای مالی تعدیل شده ، تفاوت معناداری وجود دارد. برای نسبت های سریع، گردش موجودی کالا و گردش جاری تفاوت معناداری مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.