مقاله اثر پارامترهای مختلف بر میکروفیلتراسیون در فرایند تولید صمغ زانتان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پارامترهای مختلف بر میکروفیلتراسیون در فرایند تولید صمغ زانتان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پارامترهای مختلف بر میکروفیلتراسیون در فرایند تولید صمغ زانتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پارامترهای مختلف بر میکروفیلتراسیون در فرایند تولید صمغ زانتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پارامترهای مختلف بر میکروفیلتراسیون در فرایند تولید صمغ زانتان :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

صمغ زانتان پرکاربردترین پلی ساکارید میکروبی است و بوسیله میکرواورگانیسم زانتوموناس کمپستریس تولید می شود. این ماده معمولا از طریق فرایند کشت ناپیوسته تولید می گردد. مشکل اصلی در این فرایند افزایش شدید ویسکوزیته محیط کشت با افزایش غلظت محصول است. افزایش ویسکوزیته به حدی است که خیلی زود باعث ممانعت در انتقال اکسیژن و در نتیجه مرگ میکرواورگانیسم ها می گردد. در این مقاله ضمن پیشنهاد فرایندی جدید که در آن از میکروفیلتراسیون برای ثابت نگه داشتن غلظت زانتان استفاده می شود اثرات پارامترهای اختلاف فشار دو طرف فیلتر, دبی
خوراک ورودی به فیلتر و غلظت اولیه زانتان بررسی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.