مقاله بررسی ارتباط بین اشکال سرمایه و شادی در بین حاشیهنشینان و غیرحاشیهنشینان (مورد مطالعه: شهر تبریز). محمد عباسزاده ، داود قاسمزاده، نوشین صالح.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ارتباط بین اشکال سرمایه و شادی در بین حاشیهنشینان و غیرحاشیهنشینان (مورد مطالعه: شهر تبریز). محمد عباسزاده ، داود قاسمزاده، نوشین صالح. دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین اشکال سرمایه و شادی در بین حاشیهنشینان و غیرحاشیهنشینان (مورد مطالعه: شهر تبریز). محمد عباسزاده ، داود قاسمزاده، نوشین صالح. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین اشکال سرمایه و شادی در بین حاشیهنشینان و غیرحاشیهنشینان (مورد مطالعه: شهر تبریز). محمد عباسزاده ، داود قاسمزاده، نوشین صالح.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین اشکال سرمایه و شادی در بین حاشیهنشینان و غیرحاشیهنشینان (مورد مطالعه: شهر تبریز). محمد عباسزاده ، داود قاسمزاده، نوشین صالح. :
تعداد صفحات :۴۳
چکیده
در دهههای اخیر پژوهش در ابعاد و زوایای مثبت زندگی انسانها رو به فزونی نهاده و بیتردید یکی از مهمترین زمینههای زندگی بشر امروز شادی و شادکامی است. در پژوهش حاضر میزان شادی حاشیهنشینان و غیرحاشیهنشینان تبریز و رابطه آن با اشکال سرمایه بررسی شده. در این پژوهش از روش پیمایشی در بین ۳۰۰ نفر (با فرمول کوکران) که به روش نمونهگیری خوشهای چندمرحلهای انتخاب شدهاند و برای اندازهگیری میزان شادی از پرسشنامه شادی آکسفورد استفاده شده است. یافتهها حاکی از آن است که میزان شادی در بین افراد مورد مطالعه در حد متوسط رو به بالاست و اشکال سرمایه (اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی) رابطه معناداری با شادی دارند. همچنین نتایج حاصل از رگرسیون نشان میدهد که متغیرهای مستقل واردشده به مدل پژوهش ۱۴ درصد از واریانس شادی را تبیین میکنند. نتایج نشان میدهد که سرمایه اجتماعی و فرهنگی نقش اساسی بر میزان شادی دارند. در کل برای افزایش شادی و بالا بردن بهزیستی ذهنی افراد مورد مطالعه توجه سیاستگذاریها و برنامهریزیها باید بیشتر روی سرمایه اجتماعی و فرهنگی متمرکز بشود. هرچند براساس یافتهها، سرمایه اقتصادی نیز تعیینکننده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.